Bitym faworytem w tym spotkaniu jest dla mnie Pospisil. Praworęczny tenisista dobrze serwuje i jest bardzo groźny jeśli chodzi o ataki z końcowej linii. Martwię się jedynie tym, że może mu coś dolegać, gdyż podczas meczu z Selą w Atlancie brał medicala. Jednak tam potrafił się podnieść i gdy przestało boleć zmiótł Selę w drugim secie. Dudi jednak cwany lis też wziął medicala i wybił Vaska z rytmu.
Jednak mimo wszystko gra na plus, całkiem nieźle się porusza i dziś Ram będzie miał nie lada wyzwanie, by pokonać Kanadyjczyka. Raajev przebrnął tutaj przez kwalifikacje, ale wcale te mecze łatwe dla niego nie były i z trudniejszym rywalem może nie być kolorowo. Patrzę na występy Amerykanina na hardzie w tym roku i nie pokonał nikogo zbliżonego do poziomu dzisiejszego rywala.
Kurs nie powala na kolana, ale dla mnie pewny bet. Jeśli Vasek będzie 100% zdrowy to zobaczymy szybkie 2 sety moim zdaniem.
5. Young - Benneteau
Typ: Young +1,5s![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Kurs: 1,51
Stawka: 75zł
ComeOn
Drugi
typ na dziś wieczór/noc to pojedynek Younga z Benneteau. Ciężko moim zdaniem wskazać tutaj faworyta i przychylał bym się bardziej ku Amerykaninowi, a tutaj na niego kursy w granicach 2,2. Jednak nie ryzykuję i stawiam bezpiecznie na wygranie 1 seta Donalda.
Young ma w swojej grze wzloty i upadki, jeden set może zagrać dobrze, a drugi już tragicznie, dlatego też lekko obawiam się o jego zwycięstwo. W Atlancie gładka przegrana z Selą, w pierwszej rundzie pokonał Sugitę 2-1 i to może być lekko motywujące dla niego i jednocześnie jest to przewaga nad Francuzem.
Francuz swoje lata ma, pierwszy mecz od miesiąca i dodatkowo publika przeciw niemu. Na grassie jego gra nie powalała na kolana, więc nie wiem czemu jest tutaj faworyzowany. Dodatkowo także jest nierówny i kurs 1,51 na wygranie seta Donalda biorę śmiało.
6. Jovanovski - Cirstea
Typ: Cirstea![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Kurs: 1,79
Stawka: 50zł
ComeOn
Ciekawy pojedynek nam się szykuje w drugiej rundzie turnieju, gdyż obie tenisistki prezentują fajny, ofensywny styl gry. W moich oczach faworytką jest Rumunka, która w pierwszej rundzie ograła Kiki Bertens 2-1, więc także groźna rywalka, a po przerwie łapie formę i jak dla niej dobry wynik.
Bojana natomiast w nocy spore męki z Rogowską, mecz trwał 2 godziny i 37 minut co może odbić się na dzisiejszej dyspozycji. Poza tym 3 dni temu grany finał ze Svitoliną w Baku, co też nie jest dla niej handicapem, a jeśli już to ujemnym. We wczorajszym meczu sporo błędów, ostatecznie wygrała, ale raczej dzięki rywalce.
Dziś rywalka znacznie trudniejsza, po takim meczu jak wczoraj i takiej walce ciężko jej będzie. Myślę, że warto pograć taki typ, ale oczywiście niska stawka, odpowiedź=
WTA.