>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

From 2014 to...?

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
(6) singiel
Rolland - Schleck 1 @ 1,72✅
Stawka: 2j | Bet365

(7) singiel
Sagan - Albasini 2 @ 2,50⛔
Stawka: 1j | Bet365

Ogólnie: ✅4,29j

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
(8) dubel
Elfsborg - Brommapojkarna 1 @ 1,20⛔
Halmstad - IFK 2 dnb @ 1,50⛔
Ako: 1,68

Ogólnie: ✅2,29j

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
(12) singiel
Slovan(-1,5s) - TNS 1 @ 1,88⛔
(13) singiel
Dinamo - Żalgiris BTS @ 2,20⛔
Stawka: 1j | WilliamHill
Ogólnie: ⛔0,82j

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
(18) singiel
Ruch - Vaduz under 2,5 @ 1,75
(19)
Astana - H. Tel Aviv x2 @ 1,53
Gyor - IFK Goteborg x2 @ 1,44
Ako: 2,20

Otrzymane punkty reputacji: +2
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Po 20 typach: ⛔ 8,38j
Przez to, że jest syf w dziale tenisa, swoje analizy będę umieszczał w swoim temacie, mam nadzieję, że rozumiecie ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Zaczynamy pisanie analiz, mamy 29 lipca, lecz będę zaliczał to już do sierpnia i wtedy będzie podliczenie moich typów. Do tej pory w temacie zawsze minus, ale w działach możecie się przekonać, że coś tam potrafię. Stawki będą w złotówkach i tak też gram te typy.

1. Berrer - Sock
Typ: Sock✅
Kurs: 1,20
Stawka: 150zł
Bet365​

Nigdy nie pisałem analiz na tak niskie kursy, ale ten bet jest dla mnie mega pewny. Sock u siebie, bardzo dobrze się prezentuje ostatnimi czasy, grę opiera na serwisie jak wiadomo i potrafi też zaatakować soczyście z końcowej linii. Do tego całkiem nieźle przy siatce i sądzę, że tutaj zmiażdży Niemca.

Berrer w ubiegłym tygodniu dziwny turniej, sporo deszczu i też gra taka sobie. Straty seta z Marcorą i Fucsovicsem dają do zrozumienia, że nie jest to na ten moment zawodnik, który może walczyć w turniejach rangi 250 czy 500 w tym wypadku.

Dla mnie Sock zrobi sobie przetarcie tak jak wczoraj Tomić, dobra opcja też 2-0, ale gram czysty win po niskim kursie, polecam.

2. Kavcic - Becker
Typ: Becker✅
Kurs: 1,80
Stawka: 75zł
Bet365

Bardzo poszły w górę kursy na Beckera, z 1,57 -&gt; 1,80 to może być oznaka jakiegoś urazu. Jednak nic takiego nie znalazłem, żadnej informacji złej na temat zdrowia Niemca nie było i myślę, że jest tu faworytem. Dobry turniej w Atlancie, niezły serwis, lecz na Selę w formie to nie wystarczyło.

Kavcić zaś pograł w kwalach, wygrany turniej w Słowenii po czym grał w Astanie, tam przegrał w trzecim meczu z Edmundem. Do końca nie wiem czy odpuścił przed Waszyngtonem czy też grał słabo. Jednak to nie ważne, gdyż na chwilę obecną to Niemiec jest znacznie lepszym tenisistą, pewniejszym i moim zdaniem nie olewa meczów tak jak lubi to robić Kavcić. Do tego daleka podróż, aklimatyzacja, to wszystko zrobi swoje.

Kurs mi się bardzo podoba i zachęca, gramy!

3. Davis - Peng
Typ: over 20,5g✅
Kurs: 1,81.
Stawka: 50zł
Unibet

Tym razem coś z WTA i zapowiada nam się ciekawy mecz. Amerykanka Davis podejmie doświadczoną Shuai Peng. Dla Lauren będzie to pierwszy mecz po Wimbledonie, więc jej forma jest dla mnie lekką niespodzianką. Jednak u siebie na hardzie czuje się dobrze i gdzie ma wygrywać jak nie tutaj.

Peng po wygraniu turnieju w Nanchang na pewno umotywowana, grała tam dobrze, lecz zdarzały jej się momenty przestoju, co wykorzystały Zheng i Liu wygrywając seta. Dziś rywalka lepsza, jednak będzie to mecz dość równy i spodziewam się 3 setów, stąd over.

Są to rozgrywki pań, więc niską stawką grane​

TEMAT: ✅130,5zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
4. Ram - Pospisil
Typ: Pospisil✅
Kurs: 1,44
Stawka: 100zł
Bet365​

Bitym faworytem w tym spotkaniu jest dla mnie Pospisil. Praworęczny tenisista dobrze serwuje i jest bardzo groźny jeśli chodzi o ataki z końcowej linii. Martwię się jedynie tym, że może mu coś dolegać, gdyż podczas meczu z Selą w Atlancie brał medicala. Jednak tam potrafił się podnieść i gdy przestało boleć zmiótł Selę w drugim secie. Dudi jednak cwany lis też wziął medicala i wybił Vaska z rytmu.

Jednak mimo wszystko gra na plus, całkiem nieźle się porusza i dziś Ram będzie miał nie lada wyzwanie, by pokonać Kanadyjczyka. Raajev przebrnął tutaj przez kwalifikacje, ale wcale te mecze łatwe dla niego nie były i z trudniejszym rywalem może nie być kolorowo. Patrzę na występy Amerykanina na hardzie w tym roku i nie pokonał nikogo zbliżonego do poziomu dzisiejszego rywala.

Kurs nie powala na kolana, ale dla mnie pewny bet. Jeśli Vasek będzie 100% zdrowy to zobaczymy szybkie 2 sety moim zdaniem.

5. Young - Benneteau
Typ: Young +1,5s✅
Kurs: 1,51
ComeOn

Drugi typ na dziś wieczór/noc to pojedynek Younga z Benneteau. Ciężko moim zdaniem wskazać tutaj faworyta i przychylał bym się bardziej ku Amerykaninowi, a tutaj na niego kursy w granicach 2,2. Jednak nie ryzykuję i stawiam bezpiecznie na wygranie 1 seta Donalda.

Young ma w swojej grze wzloty i upadki, jeden set może zagrać dobrze, a drugi już tragicznie, dlatego też lekko obawiam się o jego zwycięstwo. W Atlancie gładka przegrana z Selą, w pierwszej rundzie pokonał Sugitę 2-1 i to może być lekko motywujące dla niego i jednocześnie jest to przewaga nad Francuzem.

Francuz swoje lata ma, pierwszy mecz od miesiąca i dodatkowo publika przeciw niemu. Na grassie jego gra nie powalała na kolana, więc nie wiem czemu jest tutaj faworyzowany. Dodatkowo także jest nierówny i kurs 1,51 na wygranie seta Donalda biorę śmiało.

6. Jovanovski - Cirstea
Typ: Cirstea⛔
Kurs: 1,79
Stawka: 50zł
ComeOn

Ciekawy pojedynek nam się szykuje w drugiej rundzie turnieju, gdyż obie tenisistki prezentują fajny, ofensywny styl gry. W moich oczach faworytką jest Rumunka, która w pierwszej rundzie ograła Kiki Bertens 2-1, więc także groźna rywalka, a po przerwie łapie formę i jak dla niej dobry wynik.

Bojana natomiast w nocy spore męki z Rogowską, mecz trwał 2 godziny i 37 minut co może odbić się na dzisiejszej dyspozycji. Poza tym 3 dni temu grany finał ze Svitoliną w Baku, co też nie jest dla niej handicapem, a jeśli już to ujemnym. We wczorajszym meczu sporo błędów, ostatecznie wygrała, ale raczej dzięki rywalce.

Dziś rywalka znacznie trudniejsza, po takim meczu jak wczoraj i takiej walce ciężko jej będzie. Myślę, że warto pograć taki typ, ale oczywiście niska stawka, odpowiedź=WTA.​

TEMAT: ✅162,75zł

Otrzymane punkty reputacji: +9
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
7. Johnson - Karlović
Typ: Karlović⛔
Kurs: 1,71
ComeOn

Kolejny dzień na kortach w Waszyngtonie zapowiada nam się ciekawie, kilka fajnych pojedynków, jednak moim zdaniem wybrałem ten najmniej atrakcyjny jeśli chodzi o kibica.

Steve Johnson zrobił sporą niespodziankę pokonując Isnera w poprzedniej rundzie, jednakże John przegrał to na własne życzenie. Dziś rywal podobny i również zapewne będziemy świadkami Tie-breaków. Ciężko ocenić jego formę, porażka w Atlancie z Querreyem, tutaj oprócz Isnera win z Duckworthem.

Karlović natomiast po dobrym występie w Bogocie, gdzie uległ jedynie Tomiciowi spore ma tutaj szanse. Widać, że Chorwat w formie i jeśli dojdzie do TB, to powinien być w lepszej sytuacji. Dobry mecz z Paire, po 3 TB właśnie wygrał Ivo, co może oznaczać kontynuację dobrej formy, gdyż Paire to bardzo groźny zawodnik i nawet lepszy od Johnsona moim zdaniem.

Kurs zadowalający, idę na doświadczenie i formę Chorwata.

8. Istomin - Young
Typ: Istomin⛔
Kurs: 1,39
ComeOn

Kolejny typ z serii tych pewniejszych z niskim kursem. Przekonuję się powoli, że to dobry sposób na zarobek i zastanawiam się czy nie przejdę tylko na takie typy. Wracając jednak do samego meczu to Istomin jest faworytem to wiadome. Gra regularniej i pewniej, co przekonuje mnie do tego typu.

Young w tym turnieju pokonał Sugitę i Benneteau, jednak żaden z nich nie jest zbliżony poziomem i formą do Istomina. Uzbek jest pewny, z kim ma wygrywać to wygrywa, a po wygranej nad Tomiciem na pewno jest mocny psychicznie i dziś to udowodni.

Young jest nieregularny, dość słaby serwis, zwłaszcza drugi, więc tutaj duża szansa dla Denisa. Kurs niski, ale jak dla mnie pewny bet.​

TEMAT: ⛔12,25zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
9. Oostende - Anderlecht
Typ: Anderlecht✅
Kurs: 1,65
Bet365

Czas na II kolejkę belgijskiej Jupiler Pro League. Mistrz kraju przyjeżdża nad Morze Północne, by zmierzyć się z tamtejsza ekipą z Oostende. Nie muszę chyba mówić kto tu jest faworytem w tym meczu, a kurs zacny.
W pierwszej kolejce Anderlecht podejmował u siebie beniaminek, zawsze taki mecz jest ciężki, a na dodatek Mouscron grał dobry, ofensywny futbol i mieli kilka okazji, żeby wygrać tamten mecz. Fiołki jednak po zrobieniu zmian zaczęli grać lepiej, wszedł na boisko Suarez i już gra w ofensywie wyglądała lepiej. Po zmianach zdobyte 2 bramki w 5 minut zapewniły zwycięstwo.
Oostende jednak nie jest dobrze usposobioną drużyną jeśli porównać z Mouscron, w poprzednim sezonie słabo było ze strzelaniem. Do tego obrona kuleje, w pierwszej kolejce porażka z Lierse 0:2. Mecze sparingowe też słabo.
W poprzednim sezonie Anderlecht wygrywał 3:0 na wyjeździe i 4:0 u siebie. Nie zdziwię się jeśli dziś będzie podobnie.
10. Jagiellonia - Cracovia
Typ: over 2,25
Kurs: 1,79✅
ComeOn

Ciekawe spotkanie nam się zapowiada w III już kolejce ekstraklasy. Faworytem dość nieznacznym są gospodarze, jednak Cracovia będzie chciała w końcu zdobyć pierwsze punkty. Jaga będzie chcieć pójść za ciosem, więc zapowiada nam się dobre spotkanie.
Gospodarze mieli bardzo dobry start, remis 2-2 z Lechią, wygrana 3-1 nad Zawiszą. Dobre wyniki i przede wszystkim overowe, dobra gra w ofensywnie. Pokazali się Tuszyński i Piątkowski, że są skuteczni, do tego dochodzi Quintana i Jaga może straszyć. W obronie zdarzają się wpadki, dlatego też nie gram na ich zwycięstwo.
Cracovia dobrze gra i przegrywa, tak było w meczu z Legią, jednak różnica jest między mistrzem, a nimi. Dobra gra w ofensywie, kilka ciekawych sytuacji i gdyby nieskuteczność mogliby powalczyć o lepszy wynik. Przy tych atakach zapominają jednak o obronie, stąd też 5 bramek straconych w dwóch meczach.
Warto postawić na over, żadna z ekip nie posiada żelaznej defensywy, a z przodu grają dość ciekawe.​
TEMAT: ✅131,75zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
11. Pospisil - Giraldo
Typ: Pospisil✅
Kurs: 1,71
ComeOn​

Widziałem, że dość sporo osób idzie w stronę Kolumbijczyka, jednak zastanawiam się dlaczego. Tutaj Vasek ma po swojej stronie więcej argumentów i nie wiem czemu podniosły się kursy.

Serwis, poruszanie się, wymiany, nawierzchnia to główne argumenty przemawiające za Kanadyjczykiem. Wczoraj kapitalny mecz z Berdychem, gdzie Czech nie grał tak tragicznie jak można się spodziewać. Co prawda serwis nie siedział na optymalnym poziomie, ale trzymanie piłki w korcie zmuszało do błędów Thomasa.

Giraldo pokonał w tym turnieju Beckera i Estrellę, więc oboje daleko odbiegają poziomem od wczorajszego rywala Kanadyjczyka. Nic za mną nie przemawia w grze Santiago i przegra ten mecz moim zdaniem.

Kurs dobry, więc gramy.​

TEMAT: ✅ 185zł

Do góry Bottom