Przypominasz mecze, które nie były szlemowymi. To inna bajka. Ja nie stawiam zawsze na faworytów, tylko wtedy gdy jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo wygranej. I nie patrze na kurs, tylko na pewność typu. Możesz sie z tym nie zgadzać, rozumiem.Nie do konca rozumiem Wasze podejscie. Pamietacie mecze oba Federer - Canas albo Federer - Simon? I jaki argument przemawial za Willym i Gillesem? Z takim podejscie to zawsze musi wygrac faworyt. Wedlug mnie 1.35 to koszmar na caly turniej w ktorym wiele sie mozna wydarzyc rzeczy, typu urazy, kontuzje, rozne prblemy. Najlatwiej jest napisac, ze rakieta numer 1 i 2 bedzie wfinale to jasne ale ja uwazam, ze to troche mija sie z celem. Skoro daje wieksze szanse na final Verdasco niz Federerowi i zalozmy, ze bylby w finale to wtedy mam mecz ostatni za 45 kurs, nawet jesli nie wygra to chyba lepsze niz 3.50 przed niedzielnym meczem? W koncu dominacja Rafy się skonczy, nie wiadomo kiedy ale wszystko jest mozliwe, jesli ktos wuaza ze nie to nie am sensu w ogole sie sportem interesowac bo wszystko jest jasne dlugo przed zawodami. Przypomne tez o wyczynie Gorana Ivanosevica, kto ma niego stawial ze z wild card wygra Wimbledon?
Już masz odpowiedz. 0-3 z Kohlim, który nic wielkiego nie grał. Mocno pojechałam do Djokovicu po Madrycie bo ten turniej udowonił na 100% jakim frajerem jest Serb. Dziś jest kolejne potwierdzenie. Zero walki, zero charakteru, zero pomysłu i niech nie myślą ci, którzy nie oglądali meczu, ze Niemiec grał fenomenalnie. Tak nie było, Niemiec zagrał bardzo przeciętnie, Serb jak zwykle w trudniejszych meczach nie grał nic. Kohli w 2 secie przy stanie *5-2 40-0 zaczął rozdawać prezenty na prawo i lewo i zrobiło się szybko *5-4 ale niczego Novak nie wykorzystał i skończyło się 0-3. Był jest i będzie frajerem tak pisałam i takie są realnia. Amen.Co do Djokovica - kompletnie nie rozumiem, dlaczego Rox go tak niszczy
i co to ma do rzeczy? czy ja pisze, ze on nie bywa w finalach? Wlasnie na tym polega jego frajerstwo, ze NIE POTRAFI WYGRYWAC WAZNYCH PILEK, kluczowych dla wyniku meczu. Kiedy Nadal nie ma super formy to i Lars Burgsmuller na cegle z nim miał tb, jakie to ma znaczenie? Najwazniejsze w tenisie to wygrac pilki decydujace a walczyc z Rafa czy Fedem wielu moze i wielu potrafilo, gorzej z ostatecznym wygrywaniem. Jesli sie to zdarzy 2-3 razy to nic sie nie dzieje, w Djokovica to jest norma wiec to mozna nazwac frajerskoscia, nikomu nie narzucam swojego zdania tylko wyrazam wlasne.frajer? jako jedyny walczyl z nadalem jak z rownym nie pamietam czy w 2 czy 3 finalach, prezentowal rowna solidna forme, mial slabszy dzien jak kazdy i niemiec chociaz gral tylko solidnie wykorzystal to, djokovic zrobil mega skoko formy miedzy poczatkiem seozonu a ostatnimi turniejami
tylko na tyle Cie stac? mi i roxxane pewnie cala rozmowa zajela z 10 minut;] i bardzo jej dziekuje, bo ma na tez na tyle kultury ze potrafi kontrukywnie dyskutowac, a Ty natomiast jedyne co potrafisz to glupi komentarz, jest to ogolna dyskusja, wiec.. chyba wolno podyskutowac, dzieki roxxane za odpowiedz, zgodze sie z tym wszystkim co napisalas w ostatniej odpowiedzi, z jeddnym tylko malym zastrzezeniem ???? ze jak juz djokovic jak jzu to jest takim malym frajerkiem w porowannaiu do mefiu, bollleiego i innych z uwagi na to ze juz bardzo duzo osiagnal, to prawda wciaz moze, ale nie jest to taki proste gdy w finale spotykasz nadala, tam nie wystarczy wygrac trzeba zwyciezyc (jestem fanem nadala stad takie teksty10 godzin klótni o nazwanie grajka frajerem można nazwać frajerstwem......
nie sadzisz chyba, ze znalazl sie ktos aby inwestowac pwoazna kase w kurs 1.35 przed 6-7 meczami? razem z filmwebem macie niezly ubaw tutaj ????Mowilam ze nie warto Rafe 1.35 toście mnie wysmiali. Genialny mecz Soderlinga, wielki szacunek dla Szweda, brzydki ale skuteczny tenis, brawo Robin, mecz zycia. Cudowne zagrania, miniecia, serwis, piekny mecz i wielki sukces Robina! BRAWO SODA! Miszcz : ))) i vamos Verdasco tym bardziej : ) Nole by ten mecz na pewno przegral a to co pisalam jesli chodzi o Madryt i mozliwosci w RG sie sprawdza, Rafa jest do ogrania bo widac, ze gra gorzej, Soda dal rade, Fed dal rade tylko Djoko nie umial mimo 2 meczowych hehe.
No i po Verdasco, Davydenko duzo duzo lepszy i z taka gra moze powalczyc o final. Dobry mecz Rosjanina.