ech lipna ta drabinka w pierwszej rundzie
słabiutke kursiki... moją uwage przykuły następujące spotkania:
Janowicz 1.75 bet-at-home
Jurek jest w formie, gra już bardziej regularnie. Jeżeli zagra na 75% tego co pokazał w Rzymie to wygra. Dotarcie do 3-ciej rundy nie powinno mu sprawić problemów. Fakt grał z Albertem Ramosem i przegrał, ale ja na to nie zwracam uwagi. Polak jak nie zepsuje tego meczu to nie przegra. Oglądałem Hiszpana z Hanescu i naprawdę nic specjalnego.
Kubot 1.4 bet-at-home
Liczyłem na ciut wyższy kurs, ale jest jak jest. Łukasz musi wygrać z kimś takim jak Teixeira, która chyba sam nie wie jak się znalazł w głównym turnieju. Jego mecz z Cipollą to jakiś kabaret, Włoch chyba coś ukręcił. Po za tym Łukasz może forma nie najlepsza ale zawsze spinał się na RG, do tego to dalej poziom
ATP, a ranking francuza dużo nam mówi. W trzeciej rundzie zwycięstwo nad słabym Cervenakem, który także jak TEixeria wygrał dzięki przeciwnikowi, capdeville oddał mu mecz i tyle. Łukasz jeżeli chce być w pierwszej setce musi obronić Trzeciej rundy, ale to będzie ciężke, po w razie zwycięstwa zagra prawdopodobnie z Pairem. Ja uważam że Łuki wygra z Maximem, nie wyobrażam sobie innego scenariuszu.
Przysiężny 1.8 bet-at-home
Michał grał w piątek z Williamsem i pokonał go , mimo iż większość skazywało go na porażkę. Ołówek ma mocną psychę, ile razy w tym sezonie przegrywał pierwszego seta, by potem wygrać dwa tibreaki? Uważam że Williams znów jest do ogrania, w dwa-trzy dni dużo się nie zmieni. Fakt mecz był na styku, ale to Michał miał lepszą zagrywkę i więcej winnerów, i był skuteczniejszy w wykorzystywaniu breaków.. Williams w tym sezonie miał niezły początek, ale od ponad miesiąca gra piach. Wielka szansa dla Michała, na skok w rankingu, i zarobienie pokaźnej gotówki. Spodziewam się zaciętego meczu ale zwycięstwa Polaka i awansu wszystkich naszych do 2-giej rundy!
Kamke 1.7 bet-at-home
No H2H 2-0 dla Niemca. Forma raczej też. Tobias gra agresywnie, szybsza mączka to plus dla niego. W tym sezonie wrażenie zrobił na mnie jego przegrany mecz z Robredo. Jest zawodnikiem solidnym, a Lorenzi to zwykły Chalangerowiec. Forma nie ta, najlepsze lata ma też za sobą. Kamke w tym roku nie przegrywa z byle kim, jak przegrywa to po walce i z takimi zawodnikami jak Monaco, Brands, Troicki czy Robredo. Kurs bardzo fajny, dlatego ja go pobieram i gram na Niemca, który jest faworytem moim zdaniem.
Roger Vasselin Edouard 1.4
bet-at-home
Popieram mojego przedmówcę co do tego meczu. Francuz gra u siebie, jest w niezłej formie, a przeciwnik to zwykły chalangerowiec, który jest groźny tylko u siebie na kontynencie. nie powinien tutaj zaszkodzić Rogerowi. Półfinał Alunda w Sou Paulo nie robi wrażenia na mnie. Zagrał jako LL, pokonał słabego Mello, Chardego i Volandriego, i to tyle. W tym roku nawet w chalach nie odnosi takich sukcesów jak w poprzednich latach. Francuz pierwsze rundy w tym roku pokonuje i ogrywa lepszych grajków. dlatego uważam że powinien dać sobię radę z Alundem.