lyon69
Użytkownik
A co to za róznica czy bez jednego czy ostatniego ? ???? :jezora:prs7000 bez jednego zera!!! sorki
A co to za róznica czy bez jednego czy ostatniego ? ???? :jezora:prs7000 bez jednego zera!!! sorki
Ja również nie dokonywłłem depozytu a sie zapisałem do tego tura ????Ja sie zarejestrowałem tam bez problemu a nie składałem depozytu do 770poker nigdy:-D
sam se odpowiedziałeś ???? w stan James ????A w jakim roomie jest ten turek Stan James*?
Ale spaliłem...:-?sam se odpowiedziałeś ???? w stan James ????
Mi hasło nie działa :-? tzn że wyświetla mi sie komunikat o rejstracji ograniczonej czyli tylko dla osób spełniających jakieś warunki.CD POKER
haslo: prs7000 bez ostatniego zera
Zgadza sie. przed chwilą sie zarejstrowałem i działa ???? jest 600 os.Kto moze, ten moze, ale rejestracja jest ograniczona.
Za to w Blue Square free dla nowych graczy dzis o 20:00 (1000$). Mysle, ze jak ktos sie dzis jeszcze zarejestruje w tym buku, to wezmie udzial...
Buy In 1+0,5 to prawie jak freeroll(...)BI 1.50
Schodza juz calkiem na psy, 30 euro - ok. 400 ludzi, szkoda czasu jak dla mnie;(Pokerroom Unibet
Nazwa turnieju: Mini Liga Pokera
Godzina: 20:00
Hasło: 1agil11 - (odcinamy pierwszą i ostatnią jedynkę ! )
Inne: Turek wyłącznie dla polaków. Jak sama nazwa wskazuje "Mini Liga Pokera". Warto spróbować ! ????
Pula: 30E