bananeq
Forum VIP
Nom wiadome ???? ja już zarejestrowany i nie ukrwyam, że przynajmniej pierwsza 10 jest moja.Jutro MartinsPoker 17;55 500euro freeroll
Nom wiadome ???? ja już zarejestrowany i nie ukrwyam, że przynajmniej pierwsza 10 jest moja.Jutro MartinsPoker 17;55 500euro freeroll
hehe kolego nie badz taki do przodu bo Ci tylu zabraknieNom wiadome ???? ja już zarejestrowany i nie ukrwyam, że przynajmniej pierwsza 10 jest moja.![]()
nie no bez przesady, 20% to szczescie a 80 to umjejetnosci, chociaz nieukrywam sot B2B jest do baniproszę nie pisz mi że tam liczą się umiejętności.
spirol w jaki sposob obliczyles ze 20% to szczescie a 80% to umiejetnosci? Pod jakis wzor matematyczny to podstawiles ? co uwzgledniles a co pominales w swoich obliczeniach? Skoro potrafisz obliczyc %% umiejetnosci gry w pokera moze moglbys obliczyc mi jaki jest % umiejetnosci a jaki % szczescia w pilce noznej albo koszykowce? ????nie no bez przesady, 20% to szczescie a 80 to umjejetnosci, chociaz nieukrywam sot B2B jest do bani
Pula wynosi 1000$.dzisiaj o 19 na bet24 freeroll bez hasla w puli 500$
Cholera akurat jutro rano wyjeżdżam... :-?Jutro na Unibecie freeroll dla wszystkich z okazji nowego wyglądu ich rooma w puli 2k zapraszam jest o co powalczyć