>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
R 18

rcsade

Użytkownik
Ten soft jest na tyle nieobliczalny że możesz być w pierwszej 10 ale tej która odpadnie jako pierwsza odpadnie i proszę nie pisz mi że tam liczą się umiejętności.
Pozdrawiam.

jordan 0

jordan

Użytkownik
nie no bez przesady, 20% to szczescie a 80 to umjejetnosci, chociaz nieukrywam sot B2B jest do bani
spirol w jaki sposob obliczyles ze 20% to szczescie a 80% to umiejetnosci? Pod jakis wzor matematyczny to podstawiles ? co uwzgledniles a co pominales w swoich obliczeniach? Skoro potrafisz obliczyc %% umiejetnosci gry w pokera moze moglbys obliczyc mi jaki jest % umiejetnosci a jaki % szczescia w pilce noznej albo koszykowce? ????
pozdrawiam

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Co do wypowiedzi że 20 % to szczęście a 80% umniejętności to myśle że jest raczej odwrotnie.Co z tego ze masz na ręce dwa Asy jak gość z 2 i 3 może wygrac rozdanie.
Jedyną umiejętnośc jaką trzeba miec to przy dobrym układzie powyciągac jak najwięcej pieniędzy ew.blefowanie chociasz to jest na krutką mete (chyba że grasz rozdanie z typem o znacznie mniejszym budżecie )

K 0

kacper21pl

Użytkownik
CD poker inside leaderboard LBFR35
3 turnieje jak co tydzien 18, 23i4 nad ranem
A co do szczescia to szczesciem jest dostac dobra karte a umiejetnoscia dobrze poprowadzic licytacje. Liczac glownie na szczescie mozna sie przeliczyc.
Nie wie ktos jak to jest z tym turniejem na titanie? Wczoraj pisalem z supportem to nappisal jakis koles ze nie wie bo to turniej organizowany przez jakas zewnetrzna firme i graja tylko zaproszone osoby ????

T 0

tomashekpl

Użytkownik
Witam wszystkich...mam takie pytanie...otóz wylogowujac sie z Poker Heaven otworzyła mi sie jakas strona ze wygrałem w jakims freelotto...co to jest?...nie sądze zeby ktos za darmo rozdawał pieniadze ale ciekaw jestem co to własciwie jest bo nigdy wczesniej podczas wylogowania z Poker Heaven czegos takiego nie widziałem...dziekuje za info ????

jordan 0

jordan

Użytkownik
Swietny freeroll na Paradise Poker. W puli az $10 000.
Nazwa turnieju: PLIST
data rozpoczecia: 21.07.2007 godzina: 19:00GMT ( 21:00 czasu polskiego)
haslo do turnieju: nplrya ( pierwsza litere przenies na koniec)
wymagania: aby zagrac w turnieju wystarczy rozegrac tylko 150 raked hands.
Mysle ze warto wplacic do paradise troszke kaski i rozegrac szybko te raked hands bo pula turnieju jest spora a i ludzi bedzie malo ( obecnie jest 122 zarejestrowanych, a rejestracja trwa juz ponad tydzien)
Mysle ze 150raked hands mozna urac w 2-3dni. Ja dzis ugralem 70
do zobaczenia przy stole
pozdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom