>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
rafalec, tak na przyszłość - edytuj posty. Hasła na konkretny dzień dawaj w jednym poście, żeby burdelu nie było. Chyba, że masz coś nowego, interesującego, to ew. w nowym poście.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
sorka, następnym razem będę edytował :]
a jak ktoś lubi szybkie tury to za 2 minuty na Paddy power poker tur o 100$, blindy co pół minuty do góry :] narazie ponad 200 osób

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
rafalec, tak na przyszłość - edytuj posty. Hasła na konkretny dzień dawaj w jednym poście, żeby burdelu nie było. Chyba, że masz coś nowego, interesującego, to ew. w nowym poście.
Panie moderatorze :zoltakartka: kolega jako jeden z nielicznych się tu wyjatkowo stara a pan sie czepiasz.

Dobra robota rafalec :spokodfhgfh: ????

Osoby postronne prosze o nie komentowanie tego posta by nie robić burdelu w temacie.

Pozdrawiam
rafal08

S 11

support75

Użytkownik

Zapraszam do drugiej edycji!
Liga Pokera - cykl turnieji w czasie których gracze prócz wygranych pieniędzy w freeroll&#39;u zbierają punkty. Osoba która zgromadzi najwięcej punktów w turniejach organizowanych specialnie dla Was przez promocje24.net i everestpoker.com zostanie nagrodzona nagrodą pieniężną (więcej w podstronie nagrody).

Zapisy do freerolla otwarte!
Turniej o 100$ dziś 30 czerwca o 19:00
Po hasło proszę zgłaszać się do mnie na priv, podam haslo pare minut przed rozpoczęciem turnieju (mam nadzieje ze zdaze wrócic), gdyż musze wyjść. Jeśli Mazaq wyrazi pomoc piszac tutaj posta, to możecie pisać po hasło również do niego. Jeśli tego nie uczyni proszę do niego nie pisać!!
Po więcej szczegółów zapraszam na strone:
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

P.S. Na 3 godzin przed turniejem liczba zarejestrowanych osób -&gt; 24 !

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Obrazek

Zapraszam do drugiej edycji!
Liga Pokera - cykl turnieji w czasie których gracze prócz wygranych pieniędzy w freeroll&#39;u zbierają punkty. Osoba która zgromadzi najwięcej punktów w turniejach organizowanych specialnie dla Was przez promocje24.net i everestpoker.com zostanie nagrodzona nagrodą pieniężną (więcej w podstronie nagrody).

Zapisy do freerolla otwarte!
Turniej o 100$ dziś 30 czerwca o 19:00
Po hasło proszę zgłaszać się do mnie na priv, podam haslo pare minut przed rozpoczęciem turnieju (mam nadzieje ze zdaze wrócic), gdyż musze wyjść. Jeśli Mazaq wyrazi pomoc piszac tutaj posta, to możecie pisać po hasło również do niego. Jeśli tego nie uczyni proszę do niego nie pisać!!
Po więcej szczegółów zapraszam na strone:
Obrazek [URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net [/URL]Obrazek

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

P.S. Na 3 godzin przed turniejem liczba zarejestrowanych osób -&gt; 24 !
Jak ma ktoś hasło do tego turnieju niech mi przesle na PW bo gościu w tej chwili nie jest osiągalny

3 0

3l3vitt

Użytkownik
ja rowniez prosze o haslo , musialem sie zarejestrowac ponownie poniewaz nie pamietam hasla na starego nicka: 3l3vit , utorzylem nowe haslo ale od godziny nie mam zadnego maila, wiec zalozylem nowe konto , haslo moze byc pw na tego nicka lub na nowego badz tez starego maila - z gory dziekuje

S 11

support75

Użytkownik
Wszyscy co napisali na pw oraz gg otrzymali juz hasła.
Mam nadzieje ze nie pisaliscie do Mazaq bo jak widzicie nie ma go.
Mam nadzieje ze nie bedzie na mnie zly.
Kto jest chetny zapraszam na gg badz priv po haslo.

EDIT: przypomne, turniej o 100$ dzis o 19-stej obecnie 38 osób.

S 11

support75

Użytkownik
po 140 minutach gry zostało jeszcze 4 graczy ????
Odpadłem jako piąty. Dwie pary na strit, a szkoda bo wtedy moglbym powalczyc jeszcze.
Dziekuje wszystkim za udział i zapraszam w poniedziałek, tym razem skromnie bo tylko o 30$.

spirol 30

spirol

Użytkownik
jakby ktos niemogl zasnac to turniej na USDBET z pula 500$ o 3 wnocy, nazwa tur FSOP a haslo to fsop + 2 pierwsze litery slowa francja, haslo pisane razem

edit: jeszcze tur o 1 wnocy na williams poker, pula 500$

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
ja będę grał :]
hasło: LBFR35

---------
a tu hasełka do turów które się odbywają regularnie na cd pokerze (nie codziennie ale raz w tygodniu, hasła zawsze te same. nie pytajcie w które dni jaki tuniej, poszukajcie sami, prosze...)

POKERJP - JPSPECIAL : jponly

POKERINSIDE SEMI-PRO : pimoney

POKER INSIDE PLAYER FREEROLL : picash

TORONTO POKER WEEKLY : toronto9

POKER CAMPUS : cruising

POKER INSIDE LEADERBOARD $350 : LBFR35

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
PokerRoomSchool is proud to present the new “PokerRoomSchool $1000 weekly”!

The “PokerRoomSchool $1000 weekly”, Sundays, 20:30 GMT, is a freeroll made especially for our PokerRoomSchool community and will only allow PokerRoomSchool players to register.

All you need to do in order to register for this special freeroll is create a real money account at CDPoker and earn 300 CDPoints.

*Depositing players will be able to register with no CDPoints.

The registration will open Sundays, 10:00 AM GMT

The password for this special freeroll will be advertised on this page and will be changed on a weekly bases, so don’t forget to keep updated with the new password before registering.

This week&#39;s password is prs130

w skrócie, dla osób które na CD pokerze wyrobili minimum 300 CD PP mogą wziąść udział w tym turnieju w którym pula wynosi 1000$. Nie musieliście się rejestrować z linku poker inside, osoby deponujące samodzielnie też moga brać udział w tym turze.
pozdrewiam i powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom