poszlo na privdzisiaj o 19 na everest poker jest liga pokera ma ktos moze haslo??
Dopiero 05/07 jest grany :roll:ma ktos haslo do freerolla na pokerheaven dla polakow?? start o godzine 20 GMT
Czy jesli tam cos wygram to dostane kase???PokerHeaven
TOP 150$ FR : kiraly
I tu niestety przykra wiadomość :] Więcej haseł na lipiec nie bedzie : P Niestety (chyba tylko dla was:]) wyjeżdżam i cały lipiec mnie nie bedzie:]
pozdrawiam i życze wysokich wygranych :]
chociaż napisz gdzie szukasz haseł, jakie są Twoje sposoby, może ktos skorzysta z tego i sporóbuje sam cos znaleźć, ja chetnie skorzystam z podpowiedzi Twoich i chetnie bede podawał hasła jak cos znajdeI tu niestety przykra wiadomość Więcej haseł na lipiec nie bedzie : P Niestety (chyba tylko dla was:]) wyjeżdżam i cały lipiec mnie nie bedzie:]
pozdrawiam i życze wysokich wygranych
I tu sie zgodze w 99%. Sam dużo szukam i nie zawsze znajduję hasla na jakich mi zalezy, dlatego jednak czasami pomoc innych by sie przydala. Jednak na szczescie zawsze ktoś coś dorzuci i uzupelni mi te brakujace tury ????umiejetnosc poslugiwania sie wyszukiwarka google oraz znajomosc angielskiego powinna wystarczyc.
ewentualnie znajomosci u kolegow z zachodu.