>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Azzuro nie ma sensu grać, bo nie wypłacają Polakom. Za to w Cocorico tak ???? więc Panowie szukamy hasła ja też poszukam...pewnie potem będzie na jakimś innym forum

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Wniose coś od siebie.Zeby nie było,ze tylko korzystam ;-)

BET24 za 50 minut Freeroll z pulą 1000 papieru

Bez hasła

W 0

wito74

Użytkownik
PokerHeaven
nazwa: $150 Polish Freeroll
05-07-2007 godzina: 22:00
Hasło: na PW

150 ludzi max, na teraz 10 zarejestrowanych

EDIT: Haslo pokazalo sie na francuskim forum wiec juz nie widze sensu ukrywania go
h - pokerpopolsku

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
PokerHeaven
TOP 150$ FR : kiraly

I tu niestety przykra wiadomość :] Więcej haseł na lipiec nie bedzie : P Niestety (chyba tylko dla was:]) wyjeżdżam i cały lipiec mnie nie bedzie:]
pozdrawiam i życze wysokich wygranych :]

K 0

kacper21pl

Użytkownik
PokerHeaven
TOP 150$ FR : kiraly

I tu niestety przykra wiadomość :] Więcej haseł na lipiec nie bedzie : P Niestety (chyba tylko dla was:]) wyjeżdżam i cały lipiec mnie nie bedzie:]
pozdrawiam i życze wysokich wygranych :]
Czy jesli tam cos wygram to dostane kase???
To podobno jakis bulgarski FR a w miare dobrze mi idzie

R 0

renton

Użytkownik
I tu niestety przykra wiadomość Więcej haseł na lipiec nie bedzie : P Niestety (chyba tylko dla was:]) wyjeżdżam i cały lipiec mnie nie bedzie:]
pozdrawiam i życze wysokich wygranych
chociaż napisz gdzie szukasz haseł, jakie są Twoje sposoby, może ktos skorzysta z tego i sporóbuje sam cos znaleźć, ja chetnie skorzystam z podpowiedzi Twoich i chetnie bede podawał hasła jak cos znajde

S 11

support75

Użytkownik
umiejetnosc poslugiwania sie wyszukiwarka google oraz znajomosc angielskiego powinna wystarczyc.
ewentualnie znajomosci u kolegow z zachodu.

W 0

wito74

Użytkownik
umiejetnosc poslugiwania sie wyszukiwarka google oraz znajomosc angielskiego powinna wystarczyc.
ewentualnie znajomosci u kolegow z zachodu.
I tu sie zgodze w 99%. Sam dużo szukam i nie zawsze znajduję hasla na jakich mi zalezy, dlatego jednak czasami pomoc innych by sie przydala. Jednak na szczescie zawsze ktoś coś dorzuci i uzupelni mi te brakujace tury ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom