>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
pyszu 0

pyszu

Użytkownik
W Bwin.com sa codziennie dwa turnieje o 23.00 i 0.00 rejestracja do kazdego dwie godziny wczesniej :spokodfhgfh:
Mogłeś to wrzucić do stałej listy... kurcze nikt tam nie pisze :/ nie wiem ludzie sie boją czy co. Odnosze wrażenie że pisałem to sam dla Siebie :p
Zastanawiałem sie nad dodanim tego tura do Stałej listy jednak Bwin sie wycfanił i zrobił nagrody w RMH i żeby wypłacic te nagrody trzeba zrobic depozyt i pograc troche, wiec nie chciałem go tam zamieszczać.
Jak znacie jeszcze jakies regularne Freelle to napiszcie o tym w Temacie Freeroll - Stała lista

iron77 2

iron77

Użytkownik
W Bwin.com sa codziennie dwa turnieje o 23.00 i 0.00 rejestracja do kazdego dwie godziny wczesniej :spokodfhgfh:
Mogłeś to wrzucić do stałej listy... kurcze nikt tam nie pisze :/ nie wiem ludzie sie boją czy co. Odnosze wrażenie że pisałem to sam dla Siebie :p
Zastanawiałem sie nad dodanim tego tura do Stałej listy jednak Bwin sie wycfanił i zrobił nagrody w RMH i żeby wypłacic te nagrody trzeba zrobic depozyt i pograc troche, wiec nie chciałem go tam zamieszczać.
Jak znacie jeszcze jakies regularne Freelle to napiszcie o tym w Temacie Freeroll - Stała lista
no to wkoncu chcesz zeby ten freeroll był &quot;stalej liscie&quot;, czy nie?:p

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Chodzi o to Iron że tej kasy bez własnego wkładu i tak nie wypłacisz, a jest wiele Pokerroomow, ktore daja 100% do depo i łatwiej jest to ugrać niz na bwinie te skromne sumki przy minimalnym depozycie 40 zeta.
Dlatego nie chciałem go tam zamieszczać. ale widze że jeżeli już ktoś zna jakis turniej ktorego tam nie ma to nie pisze ani tam ani do mnie ani nic.
fajnie by było razwinąc tamtą liste o nowe turnieje, tylko nie te z bwina :p i na bet24 też przycinają, dlatego ich freerolli nie zamiesciłem.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Unibet Experts &amp; Pro`s
Gwiazdy i Eksperci Unibet kontra gracze! A wszystko po to by powalczyć o 10.000 dolców! Zagraj z nami w ekskluzywnym turnieju o wielkie pieniądze! Pokonaj gwiazdy i zgarnij dodatkowe bonusy. Wśród gości specjalnych gwiazda pokera z Polski – warsaw
Jeśli uda Ci się wykopać go z gry dostajesz od nas specjalnego bonusa!

Z kim będziesz miał zaszczyt zagrać:
Kjetil Rekdal (gubbe10),
Grzegorz Mikielewicz (DaWarsaw),
Peter Swartling (Swartling),
Dan Glimne (Dan_Glimne),
Johan Mjällby (JohanMjallby)
z nimi masz szansę się zmierzyć już w najbliższy czwartek o godzinie 19.00CET.

Dodatkową niespodzianką jest nagroda za wyeliminowanie gwiazdy! Jeśli to Ty będziesz tym, który wykopie z gry naszego eksperta (DaWarsaw) dostajesz od nas 100 dolarów!

Przygotuj się na wielkie emocje i poważną grę – na rozgrzewkę proponujemy zagrać w turnieju satelitarnym w środę o 20.00. Jest to nasz cykliczny Czwartek z pokerem przesunięty o jeden dzień po to abyś mógł wygrać sobie wpisowe do turnieju Unibet Experts &amp; Pro`s 10 najlepszych Polaków z tego turnieju wygrywa darmowe wejściówki.

FREEROLL 50,000$ W BETDIRECT !

Właśnie znalazłem info o freerollu z pulą 50,000$.
Wszystkie zasady są Tutaj.
Aby otrzymać hasło do tego turnieju, trzeba zagrać w BetDirect jakiś zakład live. I wtedy według mnie otrzymujemy hasło. Mógłby ktoś to sprawdzić?

W 0

wito74

Użytkownik
Wkoncu unibet zareagował i brawo dla nich :spokodfhgfh: ???? :jupi:

&quot;Wprowadzenie hasła do freerolli to jedyny sposób na to, aby w grze brali udział tylko gracze z Polski. Niestety z niewytłumaczonych powodów obcokrajowcy zdobywają hasła i .... psują nam zabawę. W związku z pojawiającymi się uwagami, na ten temat zmieniamy zasady wypłacania pieniędzy, tak by wygrywali tylko Polacy!
Dodatkowo zalecamy państwu dyskretne przekazywanie hasła co pomoże nam wyeliminować niechcianych gości. Dla pewności, że wygrywają tylko Polacy, nagrody pieniężne za zwycięstwo w turniejach będą się pojawiały z jednodniowym opóźnieniem. Gwarantujemy jednocześnie, że dostaną je tylko i wyłącznie gracze z Polski. W każdym turnieju nagradzamy 5 najlepszych Polaków.&quot;

Cytat ze strony uni ???? ???? ????

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Wkoncu Unibet zareagował i brawo dla nich :spokodfhgfh: ???? :jupi:

&quot;Wprowadzenie hasła do freerolli to jedyny sposób na to, aby w grze brali udział tylko gracze z Polski. Niestety z niewytłumaczonych powodów obcokrajowcy zdobywają hasła i .... psują nam zabawę. W związku z pojawiającymi się uwagami, na ten temat zmieniamy zasady wypłacania pieniędzy, tak by wygrywali tylko Polacy!
Dodatkowo zalecamy państwu dyskretne przekazywanie hasła co pomoże nam wyeliminować niechcianych gości. Dla pewności, że wygrywają tylko Polacy, nagrody pieniężne za zwycięstwo w turniejach będą się pojawiały z jednodniowym opóźnieniem. Gwarantujemy jednocześnie, że dostaną je tylko i wyłącznie gracze z Polski. W każdym turnieju nagradzamy 5 najlepszych Polaków.&quot;

To juz wiemy od 2 tygodni :smile:

dindek 41

dindek

Użytkownik
Wkoncu Unibet zareagował i brawo dla nich :spokodfhgfh: ???? :jupi:

To juz wiemy od 2 tygodni :smile:
ale ilos platnych miejsc mi sie nie podoba:/

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Gwiazdy i Eksperci Unibet kontra gracze! A wszystko po to by powalczyć o 10.000 dolców! Zagraj z nami w ekskluzywnym turnieju o wielkie pieniądze! Pokonaj gwiazdy i zgarnij dodatkowe bonusy. Wśród gości specjalnych gwiazda pokera z Polski – warsaw

Kjetil Rekdal (gubbe10),
Dan Glimne (Dan_Glimne),

Dodatkową niespodzianką jest nagroda za wyeliminowanie gwiazdy! Jeśli to Ty będziesz tym, który wykopie z gry naszego eksperta (DaWarsaw) dostajesz od nas 100 dolarów!

Przygotuj się na wielkie emocje i poważną grę – na rozgrzewkę proponujemy zagrać w turnieju satelitarnym w środę o 20.00. Jest to nasz cykliczny Czwartek z pokerem przesunięty o jeden dzień po to abyś mógł wygrać sobie wpisowe do turnieju Unibet Experts &amp; Pro`s 10 najlepszych Polaków z tego turnieju wygrywa darmowe wejściówki.

Obrazek
Obrazek

Aby otrzymać hasło do tego turnieju, trzeba zagrać w BetDirect jakiś zakład live. I wtedy według mnie otrzymujemy hasło. Mógłby ktoś to sprawdzić?
Aby wziąc udział trzeba im wybulic z kasy 20$ ???? (Tak zwane wpisowe)

K 0

kamos18

Użytkownik
FreeRoll Expekt
Hej, ale w tym turnieju jest napisane, że jest on tylko dla Czechów i Słowaków. Zapisałem się pomyślnie, ale nie wiem czy jeśli wygram to coś dostanę ??

W 0

wito74

Użytkownik

Kjetil Rekdal (gubbe10),
Dan Glimne (Dan_Glimne),

Obrazek
Obrazek

Aby wziąc udział trzeba im wybulic z kasy 20$ ???? (Tak zwane wpisowe)
Dzisiaj o 20 macie freerola na haslo czwartkowe dla polakow. 10 najlepszych zagra free jutro w turnieju gwiazd.
Czytajcie dokładnie!!!

&quot;Przygotuj się na wielkie emocje i poważną grę – na rozgrzewkę proponujemy zagrać w turnieju satelitarnym w środę o 20.00. Jest to nasz cykliczny Czwartek z pokerem przesunięty o jeden dzień po to abyś mógł wygrać sobie wpisowe do turnieju Unibet Experts &amp; Pro`s 10 najlepszych Polaków z tego turnieju wygrywa darmowe wejściówki.&quot;

frans 0

frans

Użytkownik
Podesłał by mi ktoś hasło na pw bo oczywiście jak ja wchodze w unibet naciskam poker i mi błąd wyskakuje ale to spowodowane jest słabym kompem i wirusami w nim się znajdującymi :/
Z GÓRY DZIĘKUJE

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom