>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
F 0

frantic20

Użytkownik
hehe ale jaja gralem na unibecie frerolla o 17;50 ;] pol gry prowadzilem pozniej spadlem na 2-3 miejsce 41 osob do konca ;/ i niespodziewalme sie ze tak daleko zajde a bylem umowiony juz ... wiec poszlem sobie przychodze patzr a tu 5 miejsce 5$ na koncie heheh :p w sumie to dobrze ze poszlem bo pewnie jeszcze bym przegral i niedoszedl do finalowego ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
zaraz ci cos moze zapodam ????

2007-04-27 22:30 (7 mins) Report wrong info for this freeroll Holdem (NL) $250 Betway

nisprawdzone
hmmm na betway za 7 minut to jest ale nie holdem(NL) tylko PL-5 draw i zresztą zajęte ???? macie coś jeszcze ??:]

A 0

anabeth

Użytkownik
jak sie lacze z pracy to czesto mam ten problem / u mnie jest to spowodowane firewallem ; p wystarczy ze przeczekam i dziala ; ) mam nadzieje ze mowimy o tym samym

pozdro

R 0

renton

Użytkownik
wygrałem ticet do turnieju o 2200E na Paitpoker ale ze nie bede mogl w nim wystapic to chetnie podam login i haslo do konta zeby ktos mogl zagrac za mnie! chetnych zapraszam na priv, jak cos wygra przeleje mu na money! chetnych zapraszam na priv! osoby nowe raczej nie dostana loginu, wybiore kogos z dluzszym stazem na forum!

Edit: Nl Holdem, na razie jest 714 osob, i 23 miejsca platne orac tiket do nastepnego turnieju.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Dzisiaj o 20:00 na Betsson mamy freerollka tylko dla Polaków. ;)
Zapisy od 18:30. :p
dzieki za info. a gdzie szkuakc tego turnieju??? w co wejsc?? i czy jest jakies haslo??? jesli tak to gdzie szukac????
wchodzisz po prosty na betsson i tam będzi etur dla polaków. hasła nie trzeba bo wejście mają tylko ludzie z polski :] szukaj go w zakłądce z wszystkimi turniejami. ustawa sortowanie według buyin to będzie jako pierwszy :] pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom