>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
artur202 4

artur202

Użytkownik
hehe wchodze wpisuje 3 razy pokermania i zonk. Ja już cały przestraszony myślałem,że coś z moją klawiaturą jest nie tak. Ufff całe szczęście,że jest to forum i ten topic. ????

K 18

klakson

Użytkownik
No własnie ;) Dawniej oplacalo sie 1 $ dac na powrot do tura a teraz to nawet nie ma sensu !! a to wszystko przez tych naszych Euro Sojusznikow :p i innych narodowosci ;P

2188040 (18:38)
siemka
Ja5 (18:38)
witan
2188040 (18:39)
jakie jest to haslo do unibetu
Ja5 (18:39)
masz na forum

pikdama

ne dziala
Przeczytaj dokladnie co napisal mazaq i ja
powiedz jakie
przeczytaj
2188040 (18:40)
aha
2188040 (18:40)

mazaq za trudna zagatke dales !! heheheh !!

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:07e85c4b8d] UNIBET [/center:07e85c4b8d]

Przed nami długi weekend i więcej czasu na zabawę z pokerem. Postanowiliśmy więc zaproponować wszystkim klientom z Polski pokerowy tryptyk. Przez trzy dni: niedziela, poniedziałek, wtorek – każdy będzie miał szansę na udział w specjalnym Freerollu. Każdy kto zagra we wszystkich trzech turniejach, oprócz szansy na wygraną w dolarach, ma zapewnioną nagrodę - 20PLN do konta bukmacherskiego!

Wystarczy, że spróbujesz swoich sił we wszystkich trzech turniejach, a bez względu na wynik Twoich zmagań, nagrodzimy Cię bonusem do Twojego konta bukmacherskiego!

20 złotych dla każdego!

Jeśli jeszcze nie próbowałeś grać w pokera to pobierz oprogramowanie i do boju!

Zapamiętaj
Niedziela 29 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxx
Poniedziałek 30 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxx
Wtorek 1 maja godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxxx
Do zobaczenia przy stole!

Zasady
Bonus do konta bukmacherskiego jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla graczy, którzy wezmą udział we wszystkich trzech turniejach.
Jeden bonus 20PLN na jednego gracza Aby otrzymać bonus nie wystarczy się tylko zarejestrować do turnieju trzeba w nim zagrać.
Bonusy za udział jak i nagrody za zwycięstwo w turnieju pojawią się na kontach graczy w ciągu 48 godzin od zakończenia ostatniego turnieju. Aby można było swobodnie dysponować bonusem bukmacherskim należy wykonać nim 3 krotny obrót po minimalnym kursie 1.40

Wprowadzenie hasła do freerolli to jedyny sposób na to, aby w grze brali udział tylko gracze z Polski. Niestety z niewytłumaczonych powodów obcokrajowcy zdobywają hasła i .... psują nam zabawę. W związku z pojawiającymi się uwagami, na ten temat zmieniamy zasady wypłacania pieniędzy, tak by wygrywali tylko Polacy!
Dodatkowo zalecamy państwu dyskretne przekazywanie hasła co pomoże nam wyeliminować niechcianych gości. Dla pewności, że wygrywają tylko Polacy, nagrody pieniężne za zwycięstwo w turniejach będą się pojawiały z jednodniowym opóźnieniem. Gwarantujemy jednocześnie, że dostaną je tylko i wyłącznie gracze z Polski. W każdym turnieju nagradzamy 5 najlepszych Polaków.

KOCHAM UNIBET! ????

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Odpadłem na 178. miejscu ...

Mając AK przegrywam z 22 (flush...)
Mając JJ przegrywam.
Mając AA konta Q4 odpadam ... aż żal kto gra w tych freerollach :-?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom