>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
Ale pewno bedzie malo osob ???? i bedzie gitarka :d tylko jak raz gralem w bet24 to ten tur strasznie dlugo czasu zajmowal ???? ale dla 2000 mozna czekac : P

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
grałem chyba z jakimiś ludźmi z forum we freerollu na pointpoker =] udało mi się zająć 3 miejsce i wygrać całe 1ojro : DDD

lorson 0

lorson

Użytkownik
Pewnie bedzie napisane dopiero po rozpoczeciu turnieju... w zaleznosci od ilosci graczy zawsze sa stawki na poszczególne miejsce...

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
jest cos na teraz? bo sie spóżniłem na ten free z okazji ligi mistrzów ????

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Kurdee :przeklina:

z AK przegrałem na parę siódemek. A dobrze szło :Kurdee :przeklina:

z AK przegrałem na parę siódemek. A dobrze szło :[

lorson 0

lorson

Użytkownik
Ja tez z AK w kolorze przegralem na pare JJ achhhhh ten poker ???? Myslalem ze sie cos wyciagnie z tego turnieju bo byl ciekawy ale cóż... bywa Teraz jeszcze tylko na bwin turniejek i do wyrka ????

oulu 2

oulu

Użytkownik
Panowie ja zająłem 5 miejsce w tym turku i zgarnałem 50$.Teraz jak mam je wypłacic ???? czy musze złożyć jakiś depozyt?? Wytłumaczcie mi ????

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Najlepiej jak się skontaktujesz z supportem.

edit: Pokerowy Puchar Mediów
Dziś o godzinie 20:00 na portalu Betsson.com odbędzie się Pokerowy Puchar mediów dla czytelników newslettera Wirtualnych Mediów. Instrukcje i hasło do turnieju zostały wysłane mailem z WirtualneMedia.pl. Nie umiesz grać w pokera? Niec trudnego - kliknij tutaj by poznać zasady gry Texas Holdem - najpopularniejszej odmiany pokera na świecie obecnie! Życzymy wszystkim powodzenia, ale przede wszystkim wspaniałej zabawy!

Ma ktoś?

gilbertos 0

gilbertos

Użytkownik
Podczas logowania na strone Bet24 wyskakuje błąd: &quot;Nie ma połączenia z serwerem. Nazwa użytkownika lub hasło jest nieprawidłowe&quot; Nazwę i hasło wpisuje prawdiłowe. Proszę o pomoc.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Podczas logowania na strone Bet24 wyskakuje błąd: &quot;Nie ma połączenia z serwerem. Nazwa użytkownika lub hasło jest nieprawidłowe&quot; Nazwę i hasło wpisuje prawdiłowe. Proszę o pomoc.
na tym sofcie chyba inny jest login i inny nick pokerowy. upewnij się że wpisujesz odpowiedni login. a jak nie to walnij przypomnienie hasła albo napisz do supportu :]

G 0

gramasla

Użytkownik
Nie ma sensu szukać.
Dzisiaj czytałam komunikat unibetu i można w nim przeczytać iż pieniądze będą przyznawane tylko graczą danej narodowości co jest turniej.Tak więc szkoda czasu.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Panowie musimyznależc hasło na Unibet w turnieju dla Holendrów.
Pula:300$ to mozna poszukac ???? ???? :spokodfhgfh:
Poszukać można tylko poco? ???? Jeżeli mamy dzisiaj swój turniej? ????

Poza tym komunikat z Unibetu:

Wprowadzenie hasła do freerolli to jedyny sposób na to, aby w grze brali udział tylko gracze z Polski. Niestety z niewytłumaczonych powodów obcokrajowcy zdobywają hasła i .... psują nam zabawę. W związku z pojawiającymi się uwagami, na ten temat zmieniamy zasady wypłacania pieniędzy, tak by wygrywali tylko Polacy!
Dodatkowo zalecamy państwu dyskretne przekazywanie hasła co pomoże nam wyeliminować niechcianych gości. Dla pewności, że wygrywają tylko Polacy, nagrody pieniężne za zwycięstwo w turniejach będą się pojawiały z jednodniowym opóźnieniem. Gwarantujemy jednocześnie, że dostaną je tylko i wyłącznie gracze z Polski. W każdym turnieju nagradzamy 5 najlepszych Polaków.

Więc pewnie to samo zacznie się na innych freerollach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom