>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Freeroll Tour Event #7 This Sunday At PokerStars

Congratulations, mazaq

You are eligible to compete in Event #7 of the Poker Savvy Freeroll Tour being held at PokerStars this Sunday.

Your entry password for this event is: omah@@@@

You can register for this tournament by going to the Tourney&gt;Private tab in your PokerStars game lobby and clicking on date and scrolling down to Sept 23.

You will see the freeroll as tournament &#39;PokerSavvy PCA 4&#39; #57159985. The tournament is scheduled for September 23 at 12:00pm EDT.
W haśle jest o jedną małpę za dużo.

I jeszcze:
CDPOker
Pokerinside Leaderboard
hasło to LBFR35

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jest w zakładce Turnieje -&gt; Prywatne o godzinie 12:00 ich czasu ????

PFgames.com freeroll 200e o 19.00

JEtBetPoker - jutro freeroll o 100e ,gra tylko 100 osob, jeszcze 7 miejsc (20:30) ????

I 0

ilu

Użytkownik
No to pewnie juz sie skonczyla rejestracja bo wszystkie tury w prywatnych zaczynaja mi sie od 13 :-?

Edit: Juz znalazlem, sorry za problemy ;-)

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Faktycznie przeoczylem godzine roznicy czasu serwerowego ppp od naszego
✅ za spostrzegawczosc dla Ilu
Oraz masa ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ dla reszty
za tak ogromna ilosc hasel, nie tylko tych dzisiejszych ale całokształt aktywnosci
w tym dziale.
Umiejetnosc dzielenia sie swoim poswieconym czasem na odnalezienie
hasla z innymi zupelnie bezinteresownie zasługuje na cos wiecej niz tylko podziekowania.

hope88 3

hope88

Użytkownik
..
Moze ktos wie czemu nie moge sie zarejestrowac do titan poker na polskiego freerola jak max jest 200 osob a sa 104;/ Pisza mi ze ograniczona liczba osob:/

M 0

matejko24

Użytkownik
Ja mam pytanie?
Dlaczego jak chce sie zarejestrowac do jednego z turniejow na Titan Poker wyskakuje komunikat ze rejestracja do turnieju jest ogtraniczona ,a sa jeszcze wolne miejsca.
Z gory dzieki za odpowiedz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom