Witam wszystkich ????
Po malej przerwie powracam do neta i kontaktu ze światem.
Taki mały offtopic przy okazji pierwszego zapostowania od dłuższego czasu,
a teraz do sedna:
Na titanie i na paddypokerze na raz sie nie zagra tak czy siak bo to ten sam soft
oba freerolle są na 21:00 z przyczyn wiadomych każdy normalny wybrał by freerolla z ppp,
ale... zawsze jest to "ale" ????
( btw. całkiem smaczne piwo i nie mam pojęcia dlaczego Polacy
tak sprofanowali to słowo nadając mu w naszej narodowej gwarze taka a nie inna funkcje. Szkoda )
Teraz o co mi chodzi... jeżeli masz wolna niedziele wieczór i chcesz ten czas spedzic przy
pokerze warto sie zapisać na oba. Może to trochę samolubne bo w 2 na raz i tak sie nie zagra
a zajmujemy czyjeś miejsce kto nie zdążył sie zapisać a mógłby coś wygrać.
Dlaczego na oba skoro zdążyliśmy sie zapisać na ppp a na titanie już nie zagramy?
Powodów jest wiele takich jak np to ze nasz pre flopowy all in KK nadzieje sie na jakiegoś
Asa i zakończymy przygodę z freerollem zanim zeżrą nas blindy na Titanie co pozwoli nam
na zmianę konsoli z ppp na titana i dalsze rozkoszowanie sie gra, ale jest jeszcze jeden powód:
PPP dba o swoich klientów i za to dla nich duży
Załoga PPP pilnuje aby wlasnie na
turniejach hasłowanych nie było osób, których być nie powinno.
Osobiście zostałem parę razy wykopany 5 min przed startem z brakiem możliwości ponownego
zapisu na turniej
Dzięki prężnemu rozwojowi PPP zdobył spore uznanie wśród konkurencji stad coraz większą
ilość freerolli na nim z przyzwoita pula. Żeby reszta nie straciła wpływów tez sie zabiera za
selekcjonowanie graczy jednak nie idzie im to na tyle skutecznie, bo jeszcze nie miałem
tej przyjemności zostać wykopanym z freerollow hasłowych na innych serwisach.
A teraz o zgrozo co najważniejsze i najsmutniejsze zarazem prościej i znacznie taniej jest
wygenerować jednorazowe kody tokenowe i rozesłać je mailem do graczy dla których
freeroll ma być przeznaczony niż puścić hasło które tak czy siak wpadnie w obieg ogólny,
a potem dochodzić kto miał tam być a kto nie. Nie to ze ja jestem taki genialny, bo coś takiego
wymyśliłem bo
poker roomy maja ludzi 100 razy zdolniejszych od przeciętnych śmiertelników
i oni wpadli już na to dużo dawniej tylko kwestia wprowadzenie tego w życie, a temat poruszyłem
bo dotarły do mnie słuchy ze już pracują nad prowadzeniem tego wiec pointa jest taka,
że trzeba grac o te lepsze poty nie do końca przeznaczone dla nas póki jeszcze można.
Wiem ze trochę sie rozpisałem, a dało sie to napisać w 2 zdaniach dlatego gratuluje wszystkim, którzy dotarli do końca ????