>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
X 0

xcamelx

Użytkownik
Na hasło nie znalazłem kolego mimo, że szukałem ???? ale jest kilka do których należy się zarejestrować na stronę lub forum jak np wass 1pt daily.

R 0

renton

Użytkownik
o 21 paddyowerpoker.com catman bounty freeroll o 100$, rejestracja już otwarta i narazie 150 osób zapisanych max 1000
hasło: catman03

Dzięki za hasło start 20:30
o 13 na Pp również free za 100$ bez hasłą narazie 300 osób
Przy wielkim szczesciu i odrobinie umiejetnosci udalo mi sie wygrac ten tur ???? 27 $ na koncie. Karta od poczatku do konca była extra ???? pierwszy raz chyba

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:bdf3f9e71c] Polish Open w Bet24.com [/center:bdf3f9e71c]

Uzytkownik Henry1988 wygral w darmowym turnieju Bet24 dwa zaproszenia na walke Andrzeja Goloty i Tomasza Adamka, o lacznej wartosci 300 zl. Na wlasne oczy w hali Spodka widzial, jaki nasi bokserzy zmiataja z ringu przeciwników. A wszystko dlatego, ze w czwartek wieczorem usiadl przed komputerem i zagral w pokera! Pozostawil w pobitym polu blisko 200 osób.

Teraz mamy specjalna oferte, dzieki której takie wygrane stana sie normalka. Od jutra rozpoczniemy cykl turniejów Polish Open. Codziennie o godzinie 20.00 bedzie rozpoczynal sie darmowy turniej pokera. Za zajecie pierwszych dziesieciu miejsc bedziemy przyznawali punkty, które pózniej bedzie mozna zamieniac na atrakcyjne nagrody - pieniadze, bilety, wpisowe do innych turniejów, pamiatki sportowe. Graj za darmo w Polish Open, baw sie pokerem, zbieraj punkty, a potem korzystaj z wygranej!

oulu 2

oulu

Użytkownik
A na bet24 też dziś turek o 1000$ o 21.30 więc zapraszam ????

A na AsteriaPoker o 21.00 turek o 100E

Pozdro.

K 0

kacper21pl

Użytkownik
cdpoker przyslal mi maila ze dostalem 2tokeny za problemy techniczne na freeroll o 1000$ ale musialem sie o nie upomniec do suportu!
sprawdzcie lepiej maile i jak nie ma tokenow na koncie to atakujcie ich pomoc!

X 0

xcamelx

Użytkownik
cdpoker przyslal mi maila ze dostalem 2tokeny za problemy techniczne na freeroll o 1000$ ale musialem sie o nie upomniec do suportu!
ja również dostałem tokeny do zobaczenia ????

J 0

jelonek

Użytkownik

Też dostałem tego meila ale mam pytanie gdzie mogę sprawdzić w CDpoker czy mam przyznane te Tokeny??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom