>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freebet 20 euro Mybet

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
U mnie rowniez zadzialalo. Jesli wejdzie zaklad to zysk (35euro) spytam support o wyplate. Byc moze wystarczy depozyt i kase mozna wybrac...

I 1

icytower77

Użytkownik
z innego forum:

&quot;Bonus można wykorzystać na wszystkie zakłady sportowe, po kursie minimalnym 1,5. Bonus jest ważny albo do 10 maja (tak napisali w supporcie) albo do 14 (tak mam na koncie napisane) i trzeba postawić zakłady na sumę 30E.&quot;

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
suma wszystkich zakładów ! czyli 3x10e 30x1e lub 2x15e znaczy ze jak wygrasz cos to jeszcze bedziesz musial to zainwestowac

L 0

lukaszf3

Użytkownik
odpisuje wam support? jak tak to w jakim jezyku wysylacie wiadomosci? Ja od 2 dni pisze po Polsku i zero odpowiedzi

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Napiszę tylko, że wypłaciłem od nich 20 euro na konto bankowe. Czyli promocja jak najbardziej na plus ✅
Dzięki :]

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
a obracaliście ile razy wygrana kwote?
trzeba jakis depozyt robic zanim sie wyplaci?
dzieki ????

ycho 9

ycho

Użytkownik
Nie mam w ogóle takiej zakładki , ani na wpłatach ani w moim koncie. Chyba już po promocji

snajp 1,3M

snajp

Użytkownik
Przy rejestracji na www.tobet.com jako kod promocji wpisujemy &quot;stawiajnaswoich&quot; po czym otrzymujemy 5zl na zakłady.
Sorry panowie pomyłka,proszę usunąć :oops:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak sam kod wskazuje &quot;semifinals&quot; to chyba byla to promocja specjlanie na polfinaly czyli zapewne juz nie dziala , moze na finał dadzą nowe promo dla tych co nie dostali na polfinal ???? obby

Do góry Bottom