>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Free spins in pfgames

Status
Zamknięty.
S 55

stacho27

Użytkownik
Pewnie dłużej sprawdzają tych co wygrali więcej, a tym co mają 20E wysłali kase od ręki, jestem dobrej myśli mam nadzieje że dojdzie wypłata

M 0

mejlo

Użytkownik
Ja też dałem do wypłaty 20 euro wczoraj w południe a kasy nadal nie ma , pewnie mnie lustrują dokładnie ????

kumek 0

kumek

Użytkownik
Ja zleciłem wczoraj wypłatę około godz 15:00, równe 20euro i nadal jeszcze jej nie otrzymałem. Wiem że mają do 4 dni ale dziwi mnie fakt że nie którzy dostali już a ja nie.

slawiola 5

slawiola

Użytkownik
Kumek , jestem w podobnej sytuacji co Ty,zresztą pfgames są już dosyć długo na &#39;rynku&#39; i są spokojnie wypłacalni, ale nic, trzeba czekać.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Cierpliwości ???? już niektórzy mają narobione w majtach, że inni dostali, a &#39;ja jeszcze nie&#39;. Mają napisane że może trwać do 4 dni nawet to poczekajcie te 4 dni. Też czekam, ale nie wchodzę co 5 minut na konto MB. Weźcie sobie książkę poczytajcie albo coś :p

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Kiedyś u nich w promocji ukręciłem 50 euro, były małe problemy przy wypłacie na moneybookers, polecam wypłatę na netteler do godziny czasu miałem hajs na koncie.
Firma jak najbardziej wypłacalna, przyjemny support.

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Niewiem dokładnie, czekałem tydzień na wypłatę na moneybookers po czym napisałem do nich co jest grane. Odpisali mi, że mają problemy z wypłatami na mb. Więc wycofałem z moneybookers na netellera, gdzie hajs był po nie całej godzinie. Przeprosili i dali jeszcze na konto bonus 5 euro za cierpliwość, więc firma jak najbardziej w porządku.

B 8

bubson_

Użytkownik
Jeśli zlecilem wyplatę przez MB wczoraj około 16 to jest szansa, że kaska dojdzie jeszcze dziś? ???? czy trzba sie liczyc z tymi nawet 4dniami..? Pytam ,bo nie wiem w sumie czy wpłacać do buka z tego co mam czy poczekac jeszcze pare godzin na te pieniazki ????

E 0

eldoctoro

Użytkownik
bubson mysle ze jest szansa ze jeszcze dzis je dostaniesz.ja wyplacalem wczoraj kolo 14 i licze na kase jeszcze dzis ????

B 8

bubson_

Użytkownik
no miejmy nadzieję, niektórzy pisali, że to sieć b2b więc kaska powinna w sumie byc dzisiaj, z drugiej strony u nich napisane jest, że wyplata na MB trwa 3-4 dni. dziwne, ale trzeba czekac ????

M 0

maxdax

Użytkownik
ja zrobiłem tak że wczora zleciłem wypłata ok godziny 16 tak o 19 napisałem do nich e-mail że proszę o wyplate moim środków które zleciłem do wypłaty na moneybookers odpisali mi o 22 coś że pieniądze dostane za 12 h .. i dostałem je jakoś ok godziny 11 dzisaj w połódnie

E 0

eldoctoro

Użytkownik
dobra wlasnie wyslalem do supportu maila z pytaniem ile tak bedzie trzeba czekac,moze cos odpisza, moze przyspiesza...he he

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom