Ja zleciłem wczoraj wypłatę około godz 15:00, równe 20euro i nadal jeszcze jej nie otrzymałem. Wiem że mają do 4 dni ale dziwi mnie fakt że nie którzy dostali już a ja nie.
Cierpliwości ???? już niektórzy mają narobione w majtach, że inni dostali, a 'ja jeszcze nie'. Mają napisane że może trwać do 4 dni nawet to poczekajcie te 4 dni. Też czekam, ale nie wchodzę co 5 minut na konto MB. Weźcie sobie książkę poczytajcie albo coś
Kiedyś u nich w promocji ukręciłem 50 euro, były małe problemy przy wypłacie na moneybookers, polecam wypłatę na netteler do godziny czasu miałem hajs na koncie.
Firma jak najbardziej wypłacalna, przyjemny support.
Niewiem dokładnie, czekałem tydzień na wypłatę na moneybookers po czym napisałem do nich co jest grane. Odpisali mi, że mają problemy z wypłatami na mb. Więc wycofałem z moneybookers na netellera, gdzie hajs był po nie całej godzinie. Przeprosili i dali jeszcze na konto bonus 5 euro za cierpliwość, więc firma jak najbardziej w porządku.
Jeśli zlecilem wyplatę przez MB wczoraj około 16 to jest szansa, że kaska dojdzie jeszcze dziś? ???? czy trzba sie liczyc z tymi nawet 4dniami..? Pytam ,bo nie wiem w sumie czy wpłacać do buka z tego co mam czy poczekac jeszcze pare godzin na te pieniazki ????
no miejmy nadzieję, niektórzy pisali, że to sieć b2b więc kaska powinna w sumie byc dzisiaj, z drugiej strony u nich napisane jest, że wyplata na MB trwa 3-4 dni. dziwne, ale trzeba czekac ????
ja zrobiłem tak że wczora zleciłem wypłata ok godziny 16 tak o 19 napisałem do nich e-mail że proszę o wyplate moim środków które zleciłem do wypłaty na moneybookers odpisali mi o 22 coś że pieniądze dostane za 12 h .. i dostałem je jakoś ok godziny 11 dzisaj w połódnie