2,4K olo Użytkownik Kwiecień 19, 2009 #76 Gabriel Batistuta??? Vader // na pewno tak. to tak żeby nie było za łatwo
2,4K olo Użytkownik Kwiecień 19, 2009 #78 a jo Detlef Schrempf właśnie nie sądziłem że ktoś będzie wiedział a Twój avatar jeżeli dobrze mi się wydaje to Alain Prost, jeśli dobrze mi się wydaje to proszę o jakieś potwierdzenie xD
a jo Detlef Schrempf właśnie nie sądziłem że ktoś będzie wiedział a Twój avatar jeżeli dobrze mi się wydaje to Alain Prost, jeśli dobrze mi się wydaje to proszę o jakieś potwierdzenie xD
2 webb4 Użytkownik Kwiecień 19, 2009 #79 a jo Detlef Schrempf właśnie nie sądziłem że ktoś będzie wiedział a Twój avatar jeżeli dobrze mi się wydaje to Alain Prost, jeśli dobrze mi się wydaje to proszę o jakieś potwierdzenie xD Kliknij aby rozwinąć... niestety mylisz sie co do mojego avatara....
a jo Detlef Schrempf właśnie nie sądziłem że ktoś będzie wiedział a Twój avatar jeżeli dobrze mi się wydaje to Alain Prost, jeśli dobrze mi się wydaje to proszę o jakieś potwierdzenie xD Kliknij aby rozwinąć... niestety mylisz sie co do mojego avatara....