2,8K vader Forum VIP Kwiecień 3, 2009 #43 Daniel Carcillo Podpowiedź: Lekkoatleta. Jeden z najwybitniejszych zawodników w swojej dyscyplinie. Zakończył karierę.
Daniel Carcillo Podpowiedź: Lekkoatleta. Jeden z najwybitniejszych zawodników w swojej dyscyplinie. Zakończył karierę.
408 shen Użytkownik Kwiecień 3, 2009 #44 Javier Sotomayor ale pewnosci nie mam wiec czekam na potwierdzenie
93 gutek84 Forum VIP Kwiecień 3, 2009 #45 Soto na 100% :-D A to nadzieja naszej polskiej piłki, oby się spełniła. Jak nazwie go nasz prezydent? :mrgreen:
Soto na 100% :-D A to nadzieja naszej polskiej piłki, oby się spełniła. Jak nazwie go nasz prezydent? :mrgreen:
408 shen Użytkownik Kwiecień 3, 2009 #46 Obraniak zaraz cos dodam zmazalem numer na reku zeby bylo trudniej
83 xael Użytkownik Kwiecień 3, 2009 #47 Mike Green ? zaraz edytne i cos wrzuce ;] EDIT: Jak by sprawiało trudnośc podpowiedz: na codzien występuje w Premiership
Mike Green ? zaraz edytne i cos wrzuce ;] EDIT: Jak by sprawiało trudnośc podpowiedz: na codzien występuje w Premiership
665 ryba_gangsta12 Użytkownik Kwiecień 3, 2009 #48 Agbonlahor Nie wierze żeby sprawiało jakieś większe problemy, ale podpowiem że słowak.
665 ryba_gangsta12 Użytkownik Kwiecień 4, 2009 #50 Patryk Czarnowski Podpowiedź: Piłkarz, anglik, urodzony w 1992 roku.
83 xael Użytkownik Kwiecień 6, 2009 #56 Mike Cammalieri już swój wrzucam EDIT: jakby było za trudno to dodam że przegrał w nhl dobre 20 lat i aktualnie emerytura @down nie za szybko czasami ?! ???? ja tu sobie myśel jak zagiąc a tu po 10 min dobra odpowiedz
Mike Cammalieri już swój wrzucam EDIT: jakby było za trudno to dodam że przegrał w nhl dobre 20 lat i aktualnie emerytura @down nie za szybko czasami ?! ???? ja tu sobie myśel jak zagiąc a tu po 10 min dobra odpowiedz
83 xael Użytkownik Kwiecień 6, 2009 #58 Ten to zdradził moje Calgary ! K.Huselius teraz taka zagadka nie na 10 min ale na 2 dni
408 shen Użytkownik Kwiecień 6, 2009 #59 Vladimir Sobotka trzeba sie znac na hokeju ???? nie chcialo mi sie rak do konca edytowac ;]
83 xael Użytkownik Kwiecień 7, 2009 #60 żebys sobie nie myślał że tyle czasu to rozkminiałem , po prostu nie miałem wczoraj czasu . Oczywiscie Travis Moen. numer zamazany , ale bez numeru też jest to easy ;p
żebys sobie nie myślał że tyle czasu to rozkminiałem , po prostu nie miałem wczoraj czasu . Oczywiscie Travis Moen. numer zamazany , ale bez numeru też jest to easy ;p