W 13 wolfman Użytkownik Maj 12, 2013 #2841 oczywiście, że Tomasz Bobel. Ja nigdzie nie napisałem, że grał za czasów NRD, a że grał w zespole z byłego NRD. Kliknij aby rozwinąć... A to przepraszam moje nie dopatrzenie :?
oczywiście, że Tomasz Bobel. Ja nigdzie nie napisałem, że grał za czasów NRD, a że grał w zespole z byłego NRD. Kliknij aby rozwinąć... A to przepraszam moje nie dopatrzenie :?
5,2K hansa Użytkownik Maj 12, 2013 #2842 Johan Remen Evensen, ale to było banalne bo nazwisko było w adresie zdjęcia :razz: Także zadaj jeszcze raz
Johan Remen Evensen, ale to było banalne bo nazwisko było w adresie zdjęcia :razz: Także zadaj jeszcze raz
4,2K buleczka Forum VIP Lipiec 27, 2013 #2853 Młody Muhammad Ata? Kliknij aby rozwinąć... Nie. Ten sportowiec nie gra w FC Al-Kaida ????
2,5K konrad140 Forum VIP Lipiec 31, 2013 #2856 Kliknij aby rozwinąć... Fellaini Zgadujcie teraz zagadkę Poznaniaka
1K gigibuffon Użytkownik Sierpień 6, 2013 #2858 ^ Petra Uberalova? /Poczekam na potwierdzenie, chociaż mam 90% pewności ????
1K gigibuffon Użytkownik Sierpień 6, 2013 #2860 Tak, to ta ślicznota Kliknij aby rozwinąć... Na razie bardziej znana z wyglądu niż z gry, ale wszystko przed nia ----- Teraz coś ode mnie:
Tak, to ta ślicznota Kliknij aby rozwinąć... Na razie bardziej znana z wyglądu niż z gry, ale wszystko przed nia ----- Teraz coś ode mnie: