2,1K dawid1892 Użytkownik Kwiecień 23, 2013 #2828 Luis Suarez Kliknij aby rozwinąć... To uznaję! :razz:
M 2,5K mati89 Forum VIP Kwiecień 25, 2013 #2833 Ben Yedder i podpowiedź: lewonożny francuski grajek, nazwisko takie samo jak jeden z amerykańskich pisarzy :razz:
Ben Yedder i podpowiedź: lewonożny francuski grajek, nazwisko takie samo jak jeden z amerykańskich pisarzy :razz:
4,8K qozi Forum VIP Maj 6, 2013 #2835 Hmm, jak jesteś z Rostocku ( szkoda, że tak upadli, zawsze fajny klimat w BL wprowadzali ) to może Rade Prica ?
Hmm, jak jesteś z Rostocku ( szkoda, że tak upadli, zawsze fajny klimat w BL wprowadzali ) to może Rade Prica ?
5,2K hansa Użytkownik Maj 6, 2013 #2836 To by było za proste Aczkolwiek pan na zdjęciu również grał w zespole z byłego NRD i to nawet całkiem niedawno bo jeszcze z 5 lat temu.
To by było za proste Aczkolwiek pan na zdjęciu również grał w zespole z byłego NRD i to nawet całkiem niedawno bo jeszcze z 5 lat temu.
5,2K hansa Użytkownik Maj 12, 2013 #2840 oczywiście, że Tomasz Bobel. Ja nigdzie nie napisałem, że grał za czasów NRD, a że grał w zespole z byłego NRD.
oczywiście, że Tomasz Bobel. Ja nigdzie nie napisałem, że grał za czasów NRD, a że grał w zespole z byłego NRD.