macko18
Forum VIP
:grin:Polki w Danii po fazie grupowej ewoluowały niczym pokemon Pikachu w Rajchu
:grin:Polki w Danii po fazie grupowej ewoluowały niczym pokemon Pikachu w Rajchu
http://forum.bukmacherskie.com/f57/granie-na-kilku-kontach-bukow-127941-2.html#post5845234Jak ktoś jest pewny swoich betów to oddawanie 12% wygranej to nie problem a i wszystko jest zgodnie z prawem
Limit u stacjonarnego ? Ciężko mi to sobie wyobrazić. Nawet jeżeli takie coś istnieje to bardzo łatwo przeskakujesz tą przeszkodę.
Nie wiem jak niektórych, ale mnie rozśmieszył ten tekst, dając tym samym pogląd czym się niektórzy kierują w bukmacherce. Może to był żart - nie wiem, ja tego tak nie wyczułem.Jak będzie padać śnieg to gram undera, a jak będzie pięknie i czysto to over Bostonu
Co sie odyebało na Eurosporcie hahah puszczają kolarstwo z komentarzem z darta ????
???? ????raj dla zabka ????
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Jak do tej pory Dima w 4 spotkaniach urwał 1 seta Szwajcarowi. A tak właściwie to Roger nie ma czasu na granie 4 czy 5 setów z Dimitrovem. Spodziewam łatwego i przyjemnego 3:0 !!!
radzi gościu, co prostuje swój bilans nowym depozytem do buka ????Grasz od października te "lokomotywy" a bilans twojego tematu to 10j. do przodu w sumie która i tak pewnie przewalisz w najbliższym czasie. Oczywiście nie liczę tych dodatkowych jednostek w stylu 20/10 11/10 itd. bo to kpina jest
Radzę zmienić strategię bo inaczej widzę straty.
jak by za to 'nagrody' dawali to szakal by tygodnia na forum nie pociągnąłApeluję również do władz tego forum, aby w przypadku gdy powyższy typ nie wejdzie - szanowny użytkownik Pan o jakże pięknym nicku wolnosc slowa uzyskał stosowną nagrodę za swój wpis.
???????????? można Szkota nie lubić, ale idź gościu pobiegać ????????????Murray jest drewnem i taka jest prawda. On swój ranking zawdzięcza słabszym turniejom
p. s.Do tego dochodzi ta oficjalna zmiana trenera na Guardiolę - przeciwnik wręcz wymarzony dla niego.
Verti wyniósł matematykę na wyższy poziom.Stawki. Od 1 do 5j. Gdzie 1j będzie oznaczać 1% budżetu, a 5j - 3% (pozostałe jednostki i procenty łatwo wyliczyć, 2j - 1,5% i każda kolejna +0,5% bankrollu).
o meczu Thiema z PelląPanowie jakis nie ma dnia ONI trenuja cale zycie i nagle nie ma dnia? Zrozumcie ze wszystko jest tak poustawiane zeby Andrzeje topily Kase.
Misz masz z 27/02 panującego nam roku.Porąbany ten dzień. Nic mi prawie nie powchodziło. Nawet real z podpórką remisem nie wszedł Siatkarze jednego seta wygrywają do 14 a drugie do 14 przegrywają. Skra, resowia zdeklasowane. Noga szkocka, angielska, niemiecka nic. Jedynie na bayern mozna zawsze liczyć. Najwięcej ugrałem dzisiaj na plażowej i tym zakończe sobote. Gram vabank tym co zostało na koncie na amerykanów o 21. Jak wejdzie to jutro się jeszcze pobawie. A jak nie, to bede miał niedziele bez kompa Myślę, czy nie dorzucić jeszcze Gustawo/Pedro grających o 23. Jak myślicie, dadzą radę?
????Jak Chelsea odpadnie z tak slabym zespolem to bedzie katastrofa dla tego klubu, przeciez trudniejszych rywali to oni maja 1/64 pucharu Anglii...
Utah @1.55 Washington @2.65.....Ciagle to jest 50/50. Czarodzieje kazdego moga ograc w lidze i dostac
Tu przypadek nie pomoze
Graj Utah !!!
prawo serii...Dyscyplina: Piłka Nożna, 2.liga Danii
Godzina: 18:00
Spotkanie: Vejle - Vendsyssel FF
Typ: X2
Kurs: 1.65
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Mój typ jest bardzo prosty , ponieważ gospodarze dawno nie przegrali , a goście dawno nie zdobyli trzech punktów więc myślę , że wygrają goście , ale zagram dla pewności z podpórka.
:grin:lepiej zakład z kursem minimum 2 na mecz, 10 trafionych pod rząd od stawki 100zł kolejnymi allinem da pierwszy milion
????Jakies punkty do reputacji w koncu Panie moderatorze Bo ostatnio trafilem typy z pilki noznej, teraz wczorajszy tenis i zaczynam sie demotywowac, jesli chodzi o pomaganie innym graczom w typach