kupon 7
????
typ: Rosol (-1,5 seta) - Coric
kurs: 1,58
buk: Unibet
stawka: 7j
Rosol L. - Coric B.
Rosol L. -1,5 seta ::: 1,55 ::: Sportingbet ::: 3/10
Rosol w świetnej formie co potwierdził wygraniem turnieju w Winston-Salem. Corcic to jeszcze młody zawodnik, wystrzelił na turnieju w Umag. Wtedy grał przed własną publicznością na nawierzchni ziemnej. Chorwat co prawda przeszedł kwalifikacje, ale wyniku wyżej niż 3:1 się nie spodziewam.
Btw, to jest parodia żebym przy niskich kursach mógł w STSie wyjść na minus przy wygranym zakładzie...
mowa oczywiście o hokeju ????a karne pokryją handi? czy tylko regulaminowy czas gry? bet365
Azaad/Bianchi vs Liamin/Barsouk 2 @ 1.75 Mecz o 14:00 Nie rozumie tego kursy i bez zastanowienia uderzam w Rosjan (...) Na początku wystartowali w Polsce w Starych Jabłonkach i zaprezentowali się bardzo poprawnie.
Błagam, naprawdę błagam nie pisz analizy patrząc tylko i wyłącznie na H2H na livesports czy też innym portalu! Przecież Doppler/Horst oddali im ten mecz walkowerem, bo mieli już pewne 1 miejsce w grupie
Fakt. Nie sprawdziłem. Co nie zmienia faktu,że kursik super.
W mojej opinii Liamin to siatkarski inwalida i nigdy w życiu na niego nie postawię dlatego ja idę w stronę Argentyny.
Rozmówki siatkarskie...Skoro inwalida to masz chyba rację,bo sam Barsouk meczu nie wygra. Zatem jedziemy na Argentyńczyków.
ach to DnTB ????no i uj bombki strzelil, golisz sie, slyszysz z pokoju dzwiek bramki spogladasz na komorke z odpalonym betem i widzisz bramke zadowolony dokanczasz golenie bierzesz komorke aby odłożyć w pokoju i w drodze do nie spogladasz jeszcze raz na ekran widzisz 0-0, myslisz pewnie sie nie odswierzylo, patrzysz tym razem na ekran lapka a tu kursy odblokowane i 0-0 15min do konca i juz wiesz ze ze swoim szczescien kolejna kasa w plecy, idziesz wkurwiony pod prysznic gdzie zatyka ci sie ucho od wody. wracasz do pokoju upewniasz sie ze miales racje co do wyniku i do konca dnia bedziesz wkurwiony na brak kasy i zatkane ucho...
zacytowałeś fragmenty wyjęte z kontekstu i się cieszysz, a to Edi miał rację i wbił cię w glebę, kompletnie nic nie jarzyłeślekkie pióro by edi8 ????
wygrał internety????Zdecydowanie nie polecam. Bardzo szybko nakładają limity. Do tego brak polskiej waluty i średnie kursy.
~~~proszę o odblokowanie HP, ZROBIĘ WSZYSTKO
nie mogę żyć bez HP
PROSZĘ !
????W nosie mam wasz chleb, nie jem tego gunwa. Rolnicy do ZUS marsz. To przez was są takie cholerne podatki. Darmozjady prdolne.
604 - napisze ktoś wynik 2 seta Gomeza?
Może być z bramki Dzięki!
Pomocni :]Dzięki za sms-y o treści: "zrobię Ci gałę za free" i "będę brał Cię w aucie za dobry typ"
Jestem szybciej niż się spodziewałem
DNTB jak zwykle nie zawodzą.japonki tez klasa ???? baby to jednak dobre sa ale tylko do ruchania
Chwilę potem:Na live teraz polecam pograć Bemelmans vs Vesely (czelek w Belgii).. Bemelmans @ 2,80 w Uni poszło
Takie rzeczy tylko w DNTBBemelmans gra u siebie, na kortach gdzie grała 3 lata jako juniorka. Pozatym gra konkretnie i w miarę stabilnie, a Czeszka wiadomo że lubi sobie przeplatać wygrane i przegrane. Już na koniec 1 seta Vesely zaczeła się lekko gubić..
Oszukał przeznaczenie ???? Nie przegrywa nawet jak przegrywa ???? Nowy, rewolucyjny system bukmacherski* Tak do jasności to co na Niemcach poległem już wplacone zostało na konto i jedziemy dalej. P.S - jak coś PW!
Kupon 71. 100 PLN
Kupon 72. 100 PLN
Kupon 73. 200 PLN
Kupon 74. 100 PLN
Kupon 75. ...
Kupon 76. 100 PLN
Kupon 77. 120 PLN
Kupon 78. ...
Kupon 79. 100 PLN
Kupon 80. 71 PLN
Początkowy stan konta (24.09.2014): 7634 PLN
Aktualny stan konta: 10.214 PLN
Zyski 2580 PLN
Czyżby EloPeja wrócił? ????Napisał zoltrikus21 ->
A ja uważam na chłopski rozum że skoro wczoraj makarony z Armani zagrali piach z Barceloną to drugie makarony z Sassari będą miały dzień konia i wygrają jakoś mi nie pasuję że obie włoskie drużyny zaliczą wtopę w jednej kolejce,równowaga w przyrodzie musi być!!!!