>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FORTUNA - ZEZWOLENIE na Internet

Status
Zamknięty.
oczko123 2

oczko123

Użytkownik
A ja mam troszkę inne pytanie. Czy jeżeli grałem w internetowym buku, ale nie wypłacałem kasy na konto bankowe, to czy po ewentualnej rejestracji na fortunie istnieje jakaś szansa na to, że US mógłby się doczepić tego, że grałem u zagranicznych przez neta?

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Oczywiście jest potencjalne zagrożenie. Aczkolwiek napewno nie ze strony US, bo nie osiągnąłeś żadnego przychodu. Natomiast grając uczciwie i płacąc podatek, nie obawiałbym się żadnych kontroli. Nie daj się zastraszyć.

oczko123 2

oczko123

Użytkownik
Bo już miałem zakładać to konto w fortunie, ale tak czytam i czytam. No właśnie chodzi o to, że dochodów z tej gry u zagranicznego buka nie miałem. Więc chyba z czystym sumieniem będę mógł założyć konto w fortunie. Do punktu niby daleko nie mam, ale w razie choroby czy niemożności wyjścia, granie legalne przez neta jest wygodne.

C 94

crock

Użytkownik
Tak z ciekawości, bo niestety nie mam czasu na wertowanie ustaw. &quot;Jeżeli&quot; chciałbym założyć konto w fortunie i grałem do tej pory przez internet-wpłacałem/wypłacałem jak mam rozumieć narażam się na kontrolę US/UC... czyli lepiej dać sobie siana ????

spoke 11

spoke

Użytkownik
Jak długo czekali na pozwolenie?
Z nieoficjalnych informacji wynika, że 14 lipca Fortuna złożyła wniosek.
W dniu 26 maja 2011 Sejm uchwalił nowelizację polskiej ustawy o grach hazardowych. Niezwłocznie po wejściu w życie nowych przepisów, spółka zależna FEG – Fortuna zakłady bukmacherskie – złożyła w dniu 14 lipca do Ministerstwa Finansów wniosek o wydanie zezwolenia na organizację w Polsce zakładów wzajemnych przez internet. Dzięki doświadczeniom z Czech i Słowacji, gdzie Grupa Fortuna już dziś prowadzi zakłady wzajemne zarówno w kolekturach, jak i w Internecie, jest w stanie uruchomić ofertę on-line w Polsce tuż po uzyskaniu zgody od Ministra Finansów.
źródło : http://www.goal.pl/luba//global/strona/modul_drukuj_artykul.php?id=201845

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Dodam że powstał nowy regulamin który nie zadowoli sympatyków krecz=zwrot opcja porażki kreczującego została zachowana z tego co czytam.

aletenis 11

aletenis

Użytkownik
Chciałbym podzielić się, pierwszymi wrażeniami z gry przez internet w Fortunie.
Rejestracja konta przebiegła dość szybko.Zgłoszenie wysłałem około godziny 10:30.Konto zostało pomyślnie zweryfikowane około godziny 19 (podobno mieli jakieś problemy techniczne :?).
No to zaczynamy grać.Ale najpierw trzeba zasilić konto.Za pierwszym razem trzeba zdefiniować odbiorcę , wypełnić dane odbiorcy i tytuł zgodnie z instrukcją.Bardzo ważny jest tytuł przelewu (to numer który Fortuna przydzieliła nam podczas rejestracji).
Po tych czynnościach można zasilić konto dowolną kwotą :grin:.
Po jakiś dwóch minutach,pieniądze miałem na koncie gracza.
Moim zdaniem,strona Fortuny jest bardzo przejrzysta,łatwo wszystko odnaleźć.
Tworzenie kuponu systemowego, jest także bardzo proste.(bardzo lubię systemy &quot;4&quot; &quot;11&quot; &quot;26&quot;)
Nie mogłem tylko wysłać kuponu podczas spotkania na żywo(wyskakiwało &quot;obstawianie on-line zakazane&quot;)Nie wiem,czy to tylko u mnie, czy na razie ta opcja jest zablokowana.
To by było na tyle.

colmic 0

colmic

Użytkownik
Mam pytanie. Postawiłem dzisiaj na mecz Gold Coast - Gosford i mecz został przełożony ze względu na zagrożenie powodziowe. Dostane zwrot, czy będę musiał czekać aż rozegrają mecz w innym terminie?

J 127

jester72

Użytkownik
Opcja grania live jest na razie zablokowana. Niestety nie można także wyslać do nich maila z prośbą o informację. No cóż, początki są trudne.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Chciałem dzisiaj przelac do fortuny ale mam problem mam konto w bps i nie wiem co oznacza opcja &quot;blokada srodkow&quot; do wyboru tak lub nie. Nie wiem o co chodzi bo w zwyklych druczkach jak do tej pory wplaclaem nie bylo takiej opcji.

playmaker1988 6

playmaker1988

Użytkownik
Mam pytanie. Postawiłem dzisiaj na mecz Gold Coast - Gosford i mecz został przełożony ze względu na zagrożenie powodziowe. Dostane zwrot, czy będę musiał czekać aż rozegrają mecz w innym terminie?
Ja równiez obstawiłem to spotkanie, i trzeba czekac az zostanie poddany oficjalny termin rozegrania tego zaległego meczu, jezeli nie rozegraja go w ciagu 3 dni to bedzie zwrot.

Co do gry przez internet, szkoda jedynie ze wygrane z e-kuponów, postawione fizycznie w punkcie, dalej trzeba odbierac w punkcie. Nie dodawane są do stanu konta przez internet.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Co do gry przez internet, szkoda jedynie ze wygrane z e-kuponów, postawione fizycznie w punkcie, dalej trzeba odbierac w punkcie. Nie dodawane są do stanu konta przez internet.
E; najgorsze to jest w fortunie to ze tylko za pomoca przelewu z konta bankowego mozna zadne skrill ani paysafecard nie wchodzi w gre :/

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Się zgodzę.

E; najgorsze to jest w fortunie to ze tylko za pomoca przelewu z konta bankowego mozna zadne Skrill ani paysafecard nie wchodzi w gre :/
Szkoda, że nie można wpłacać i wypłacać w punkcie, a o MB już nawet nie wspominam.

Są jakieś minimalne/maksymalne wpłaty/wypłaty bo nie zauważyłem ?

K 0

krystow

Użytkownik
witam, moze ktos napisac cos na temat konta bankowego w fortunie?mam isc do swojego banku i powiedziec ze chce miec konto internetowe? a zniego mam wplacac na fortune?i na to konto przyjda tez wygrane? a nastepnie z konta internetowego wplacam na swoje normalne konto zeby wyjac kase? dzieki

oczko123 2

oczko123

Użytkownik
Się zgodzę.
Są jakieś minimalne/maksymalne wpłaty/wypłaty bo nie zauważyłem ?
Dołączam się do pytania. Są jakieś granice wpłat? Czy np. mogę sobie nawet 2 zeta przelać? I jaka jest minimalna stawka na kupon?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dołączam się do pytania. Są jakieś granice wpłat? Czy np. mogę sobie nawet 2 zeta przelać? I jaka jest minimalna stawka na kupon?
Prawdopodobnie możesz przelać sobie 2 zł. Wszystko zależy do pośrednika czyli transferuj.pl (jakie mają regulaminowe minimum).

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 127

jester72

Użytkownik
Napisał oczko123 -&gt;
Minimalna stawka to 2 zeta. Przelać możesz dowolną sumę, wypłacić także. Tak przynajmniej twierdzą w regulaminie

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Mnie interesuje tylko jak szybko dojdzie wpłata z mojego banku na konto w Fortunie.
Chciałem dzisiaj na próbę przelać małą kwotę ,ale w oknie wpłaty ukazał się komunikat :
&quot;Nasz kanał bankowy, w którym posiadasz konto, jest niedostępny dlatego księgowanie płatności ulegnie wydłużeniu w zależności od godzin sesji Elixir&quot;
Czyli rozumiem,że nie wpłacę on-line tak jak przez Przelewy 24 w kilka minut.
Jeżeli tak to lipa i każę zamknąc konto ,bo na jaki ch... mi coś czego nie zrobię np: w sobotę wieczorem i będę musiał czekać do poniedziałku rano jak rozpocznie się sesja wychodząca w moim banku.
Chyba,że coś źle zrozumiałem.Może ktoś z Was już spróbował wpłacać?
Jeśli tak to prośba o 2 zdania opinii.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
&quot;Nasz kanał bankowy, w którym posiadasz konto, jest niedostępny dlatego księgowanie płatności ulegnie wydłużeniu w zależności od godzin sesji Elixir&quot; [...]
Sprawdź w jakich godzinach księgowane są wpłaty i wypłaty (a konkretnie sesje) w Twoim banku. Przecież napisali: &quot;... w którym posiadasz konto&quot;.
[...] Czyli rozumiem,że nie wpłacę on-line tak jak przez Przelewy 24 w kilka minut.
[...]
Moim zdaniem źle rozumiesz. Przelewy24 również są ograniczone sesjami księgowania przychodzącymi i wychodzącymi w konkretnych bankach. Nie da się czegoś &quot;przelać&quot;, skoro element docelowy akurat w tych konkretnych godzinach nie pracuje (nie księguje).
O niektórych porach &quot;ikonki&quot; banków w formularzach &quot;Przelewy24&quot; są nieaktywne, prawda?
Edit:
... a propos &quot;Przelewy24&quot; (W jakich godzinach można korzystać z przelewów on-line?):
http://www.przelewy24.pl/cms,61,faq_czeste_pytania.htm
http://www.przelewy24.pl/cms,61,faq_czeste_pytania.htm?s=12#slide12

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom