Z nieoficjalnych informacji wynika, że 14 lipca Fortuna złożyła wniosek.Jak długo czekali na pozwolenie?
źródło : http://www.goal.pl/luba//global/strona/modul_drukuj_artykul.php?id=201845W dniu 26 maja 2011 Sejm uchwalił nowelizację polskiej ustawy o grach hazardowych. Niezwłocznie po wejściu w życie nowych przepisów, spółka zależna FEG – Fortuna zakłady bukmacherskie – złożyła w dniu 14 lipca do Ministerstwa Finansów wniosek o wydanie zezwolenia na organizację w Polsce zakładów wzajemnych przez internet. Dzięki doświadczeniom z Czech i Słowacji, gdzie Grupa Fortuna już dziś prowadzi zakłady wzajemne zarówno w kolekturach, jak i w Internecie, jest w stanie uruchomić ofertę on-line w Polsce tuż po uzyskaniu zgody od Ministra Finansów.
Ja równiez obstawiłem to spotkanie, i trzeba czekac az zostanie poddany oficjalny termin rozegrania tego zaległego meczu, jezeli nie rozegraja go w ciagu 3 dni to bedzie zwrot.Mam pytanie. Postawiłem dzisiaj na mecz Gold Coast - Gosford i mecz został przełożony ze względu na zagrożenie powodziowe. Dostane zwrot, czy będę musiał czekać aż rozegrają mecz w innym terminie?
E; najgorsze to jest w fortunie to ze tylko za pomoca przelewu z konta bankowego mozna zadne skrill ani paysafecard nie wchodzi w gre :/Co do gry przez internet, szkoda jedynie ze wygrane z e-kuponów, postawione fizycznie w punkcie, dalej trzeba odbierac w punkcie. Nie dodawane są do stanu konta przez internet.
Się zgodzę.Co do gry przez internet, szkoda jedynie ze wygrane z e-kuponów, postawione fizycznie w punkcie, dalej trzeba odbierac w punkcie. Nie dodawane są do stanu konta przez internet.
Szkoda, że nie można wpłacać i wypłacać w punkcie, a o MB już nawet nie wspominam.
Dołączam się do pytania. Są jakieś granice wpłat? Czy np. mogę sobie nawet 2 zeta przelać? I jaka jest minimalna stawka na kupon?Się zgodzę.
Są jakieś minimalne/maksymalne wpłaty/wypłaty bo nie zauważyłem ?
Prawdopodobnie możesz przelać sobie 2 zł. Wszystko zależy do pośrednika czyli transferuj.pl (jakie mają regulaminowe minimum).Dołączam się do pytania. Są jakieś granice wpłat? Czy np. mogę sobie nawet 2 zeta przelać? I jaka jest minimalna stawka na kupon?
Minimalna stawka to 2 zeta. Przelać możesz dowolną sumę, wypłacić także. Tak przynajmniej twierdzą w regulaminieNapisał oczko123 ->
Dołączam się do pytania. Są jakieś granice wpłat? Czy np. mogę sobie nawet 2 zeta przelać? I jaka jest minimalna stawka na kupon?
Sprawdź w jakich godzinach księgowane są wpłaty i wypłaty (a konkretnie sesje) w Twoim banku. Przecież napisali: "... w którym posiadasz konto".[...]
"Nasz kanał bankowy, w którym posiadasz konto, jest niedostępny dlatego księgowanie płatności ulegnie wydłużeniu w zależności od godzin sesji Elixir" [...]
Moim zdaniem źle rozumiesz. Przelewy24 również są ograniczone sesjami księgowania przychodzącymi i wychodzącymi w konkretnych bankach. Nie da się czegoś "przelać", skoro element docelowy akurat w tych konkretnych godzinach nie pracuje (nie księguje).[...] Czyli rozumiem,że nie wpłacę on-line tak jak przez Przelewy 24 w kilka minut.
[...]