marylka
Użytkownik
Najpierw niech wypłacą ludziom pieniądze już za wygrane kupony przed zamknięciem punktów stacjonarnych oraz niech dadzą zwroty za kupony długoterminowe, a potem niech sobie robią co chcą.
Mnie się to wszystko niestety coraz mniej podoba. Był komunikat, że wygrane zostaną wypłacone zaraz po otwarciu punktów. Teraz tego nie ma, za to dali listę punktów agencyjnych. Wiadomo, że wszystkie rozstrzygnięte kupony przed 15 marca są już "przeterminowane", bo na odbiór wygranej jest 30 dni i teraz jak będą chcieli, to mogą powiedzieć, że należało odebrać wygraną w określonym terminie w punkcie agencyjnym... Szkoda tylko, że jakoś wcześniej nigdzie o tym nie wspomnieli, że jest taka możliwość czy nawet konieczność.
Tak samo nie wiem co oni kombinują z zakładami długoterminowymi na tenisa. Wejdźcie sobie w zakładkę tenis-specjalne. Jest tam napisane, że w zakładach dotyczących wielkiego szlema muszą się odbyć cztery turnieje. Już od dawna wiadomo, że Wimbledonu w tym roku nie będzie, jest to już podane oficjalnie, wszędzie o tym mówili i to wiele razy, a co za tym idzie nie ma już możliwości, by odbyły się cztery turnieje wielkoszlemowe, a Fortuna zwrotów nie dała i dalej można te zakłady obstawiać... Dziwne to jest i nie wiem co to ma na celu.
Zawsze miałem bardzo dobre zdanie o Fortunie, ale teraz to wszystko już zaczyna mnie denerwować.
Oby było tak jak napisał w tym temacie ranczo0123, ale ja mam coraz większe obawy, że może być inaczej.
Post automatycznie złączony:
Bylem dzisiaj w tym punkcie ajencyjnym. Boze gdzies na samym zadupiu, gdzies przy lesie i pocalowalem klamke. Przewaznie te ajencyjne sa w knajpach, sklepikach czy innych punktach uslugowych, u mnie jest osobno, pomieszczenie 3x4.......nikt tak specjalnie nie bedzie dzis siedzial. Zreszta watpie by mieli kase do wyplacania. Trzeba poczekac, sts juz otworzyly punkty. U mnie na kartce pisze jeszcze, ze wyplaty beda realizowane zaraz po otwarciu punktow. Zobaczymy.
Ostatnia edycja: