Jest to prosty sposób aby gracz przegrał zakładaną kwotę do wypłaty ???? gdyby od razu odejmowali gracz po przegraniu pozostałej kwoty nie miałby wyjścia albo trzeba wpłacić albo nie grać, a tak jest alternatywa.dzięki! tak też sądziłem
Przecież to jasna sprawa. Nie ma żadnej możliwości, że będzie inaczej, niż tak jakbyś w ogóle nie zlecił tej wypłaty.Witam,
Panowie wygrałem pewną sumę na fortunie, ok 700zl w nocy. Zlecilem wypłatę, 15 min później dalej widziałem wygraną kwotę na koncie i z ciekawości puscilem jeden mecz. Pieniądze poszły na zakład, zakład oczywiście przegrany (pechowo), a pieniędzy nie ma. Z tego co tu piszecie, rozumiem, że po prostu straciłem pieniądze z własnej głupoty oraz z racji tego, że suma koryguje się dopiero po bezpośrednim wyplycienciu pieniędzy, a nie po samym zleceniu wypłaty? Kierwa, przykra sprawa. Myślicie, że da się coś wskurac czy raczej marne szanse i zlecenie zostanie anulowane ze względu na brak środków na koncie?
Pozdrawiam.
Przelew zlecony o 13:20 więc powinien do mnie dojść o 18:30 (wczoraj). Jednak do tej pory go nie mam. No cóż, mają dziwny przestój w ostatnich dniach.Niestety jeśli nie w tym, poczekaj do następnego. Sam nie raz wpłacam, wypłacam i niestety mają lekką blokadę w tej kategorii. A Czat niestety nadal pozostawia wiele do rzeczenia.