piotrex007
Użytkownik
Do usunięcia, zdublował się post
W tam tym roku przelewy dostawałem z ING, przez większość lutego z PEKAO a od 3-4 dni z mBanku. Może poszli w stronę konkurencji i będą wysyłać przelewy z tego samego banku co ich klienci. Bo z tym są daleko w tyle z STS, LVBET i etoto.Ja ostatnie dwie wypłaty - kwiecień 2017 i w zeszłym tygodniu - dostałem z banku ING, czyli tam, gdzie mam konto. Zlecałem tydzień temu wypłatę o 3 w nocy, a ok. 13:00 była na koncie. Nie zmieniają raczej nic, tylko po prostu wypłaty realizują o 12:00 w dni robocze, czyli po prostu załapałeś się na końcową dobę rozliczeniową i akurat godzinę po zleceniu wypłaty była ona realizowana ????
Ale przelew z tego samego banku w obecnej sytuacji niewiele da. Przelew pójdzie o 12:20 np. to dostaniesz go do mBanku o 12:20, ale gdyby poszedł z innego banku, to byś miał u siebie o 15:00 (no, 15:15, bo o 15:00 rusza druga sesja przychodząca mBanku, więc parę minut może potrwać zaksięgowanie przelewu) tego samego dnia. Tu chodzi o zrobienie wypłat ekspresowych, a to już zupełnie coś innego, niż księgowanie raz dziennie wypłat o 12:00 i to jeszcze tylko w dni roboczeW tam tym roku przelewy dostawałem z ING, przez większość lutego z PEKAO a od 3-4 dni z mBanku. Może poszli w stronę konkurencji i będą wysyłać przelewy z tego samego banku co ich klienci. Bo z tym są daleko w tyle z STS, LVBET i etoto.
Mi się zdaje, że niedługo zobaczymy przelewy ekspresowe w fortunie. Kwestia czasu. Póki co fajna opcja, że robią przelew z tego samego banku co mój bo kasę mam jeszcze przed 13.Ale przelew z tego samego banku w obecnej sytuacji niewiele da. Przelew pójdzie o 12:20 np. to dostaniesz go do mBanku o 12:20, ale gdyby poszedł z innego banku, to byś miał u siebie o 15:00 (no, 15:15, bo o 15:00 rusza druga sesja przychodząca mBanku, więc parę minut może potrwać zaksięgowanie przelewu) tego samego dnia. Tu chodzi o zrobienie wypłat ekspresowych, a to już zupełnie coś innego, niż księgowanie raz dziennie wypłat o 12:00 i to jeszcze tylko w dni robocze
Nie da się i w żadnym polskim bukmacherze nie wypłacisz inaczej, niż na konto bankowe, bo taki jest zapis w ustawie hazardowej.
Na razie złożyłeś wniosek o wypłatę. Jak wniosek zostanie zaakceptowany to widoczna kwota pomniejszy się o wypłaconą. Wypłaty w fortunie są na ogół ok godz. 12.00.Zlecilem wlasnie wyplate. Wniosek przyjety do realizacji. Ale na koncie ciagle widnieje cala kwota. Jakis blad czy trzeba poczekac jakas chcwile i kwota widoczna pomniejszy sie o ta zlecona do wyplaty?
Z tymi wypłatami już tak mają, że realizują tylko w dni robocze.Fortuna ma najgorsze wypłaty. Raz kasa mi wisiała cały weekend.
Na bank robią tak specjalnie żeby grać dalej, najgorsze wypłaty chyba ze wszystkich buków.
Wpłaty tez się nie da zrobić z aplikacji. Od 2 tygodni jest jakiś problem i komunikat żeby sprawidzic połączenie internetowe. Trzeba wpłacać za pomocą tippay cz coś w tym stylu co jesy mega denerwujące, bo robi się to przez stronkę a nie aplikacje.
Tylko ze w fortunie nie ma limitów w przeciwieństwie do lvbet,Z tymi wypłatami już tak mają, że realizują tylko w dni robocze.
Ale przecież podobnie jest również w Totolotku i forBet. Z tym, że faktycznie depozytu już nie masz i nie możesz grać, w przeciwieństwie do fortuny.
Mi to na przykład nie odpowiada, więc gram w LVBet.
Natomiast co do wpłat, to ja bez problemu moge wpłacać. Z tym, że przekierowuje mnie z aplikacji na stronę banku ale to chyba nie żaden problem? Jeszcze można płacić blikiem, czyli szybko i wygodnie.