1,00.............Jak to w fortunie rozliczane jest, otóż mam mecz Seppi - Chela.
Przy stanie Seppi 6-2 4-1 Chela, ten drugi kreczuje.
I teraz jak oni to rozliczają, policzą mi ten mecz po normalnym kursie, tak jakby wygrał Seppi czy po 1.00 ?
W końcu się postarali. Zawsze ich strona była słaba a teraz mają chyba najlepszą z wszystkich ziemniaków.nie ma takiej opcji . Fortuna jest tylko i wylacznie bukiem naziemnym. nie maja opcji grania przez internet. mozesz jedynie przygotowywac kupony w necie i zanosic do punktow. podatek zawsze bedzie.
PS. ZNAKOMITA JEST TA NOWA STRONA!!!!!!!
yyy prawdopodobnie dzieje sie tak ze musi byc pelna sumka wielokrotnosci twoich zakadow. 1 z 7 to jest na pewno duzo kombinacji. dla przykladu 1z2 czy 1z3 minimalna stawka to 1zl za grupe czyli 1z2 to min 2 zl a 1z3 3zl. mozna kombinowac ja czesto stawiam 1z3 2z3 i 3z3 co daje 7 zl ????Witam. Wysłałem dzisiaj zakład systemowy na który miałem dokładnie co do grosza wystawione stawki. Niestety zawierając zakład pani która mi sprzedawała stwierdziła, że nie które stawki trzeba pozmieniać. Tak więc np. przy systemie 1z7 miałem do wyboru stawki 0,15 zł albo 0,29 zł Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak wyliczyć stawkę dla danego kuponu systemowego? Z góry dzięki.
jesli chodzi ci o fortuna klub plus to nieMam pytanie czy wygrany kupon daje jakies punkty ?
Pewnie rozliczą po kursie 1.00 najlepiej idź i ich sam zapytaj jeśli spotkanie nei rozpoczęło się w ciągu 48 godzin od pierwszego wyznaczonego terminu.