Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Cracovia - Raków Częstochowa
Typ : Powyżej 4,5 żółtych kartek 6/10
i za mniejszą stawkę over 5,5 żółtych 3/10 Wypada tylko podziękować Panu Raczkowskiemu, że znowu nie był skąpy w żółte kartki i pokazał ich osiem.
Kurs : 1.77 i 2.55 , fortuna
Do godziny 13, wertowałem wszystkie strony w poszukiwaniu sędziego dzisiejszego spotkania. Nie było żadnej informacji na stronach Cracovii i Rakowa, a co najśmieszniejsze, nie było żadnego info na oficjalnej stronie Pucharu Polski tudzież PZPN.
Przed chwilą dopiero znalazłem potwierdzenie, że głównym arbitrem w dzisiejszym spotkaniu będzie Pan
Raczkowski, którego nie trzeba przedstawiać. W aktualnym sezonie
ekstraklasy, pokazał 75 żółtych kartek w 13 meczach co daje średnią 5.76 kartek na spotkanie.
Jeśli chodzi o drużyny dzisiejszego półfinału. Widziałem już opinie, że Cracovia odpuści półfinał i skupi się na lidze. Moim zdaniem nie ma na to opcji, tym bardziej grając na swoim stadionie, gdzie nie ma dwumeczu. Finał jest teoretycznie na wyciągnięcie dłoni.
Sam trener Częstochowian, Pan Papszun, na konferencji mówił, cytuję : "Niech to będzie twardy mecz".Pan Probierz również liczy na uratowanie sezonu poprzez
Puchar Polski.
Większych absencji W Cracovii nie ma, po pauzie wraca Luis Rocha.
Raków nadal nie będzie mógł skorzystać z usług Petraska ale za to do dyspozycji ma być Ivi Lopez i Schwarz, którzy pauzowali w ostatnim ligowym meczu z Wisłą Kraków.
Nie pozostaje nic innego aby grać twardo o awans do finału a Pan Raczkowski jak będzie trzymał swój poziom, posypie żółtkami.