>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

N 6,9K

nn89

Użytkownik
Nic o tym Flexibet nie słychać.

W Fortunie zepsuły się szybkie wypłaty. W niektórych przypadkach czeka się kilkanaście godzin i to w różnych bankach z tego co czytam na strefie typera. Cofnęli się w tym aspekcie do czasów sprzed kilku lat. Potrafią też rozliczyć wygrany kupon (większa kwota) i nie wypłacić automatycznie w tym samym czasie wygranej na konto efortuny.

c1amak 15,1K

c1amak

Użytkownik
Dzisiaj zaczynają się ME w piłce ręcznej. Fortuna wrzuciła:

- Safebet 59:00 do wszystkich meczów
1768469595181.png

- nowe Bonusy AKO 2026, 10% bonusu już od dwóch typów na kuponie spełniających warunki: Bonusy AKO 2026
1768469638228.png

- sporo nowych zakładów do każdego meczu:
1768469762826.png

Otrzymane punkty reputacji: +1618
N 6,9K

nn89

Użytkownik
Przy dwóch zdarzeniach zrobiłem porównanie z STS to tam przy wyższych kursach wychodzi lepiej. Do osiągnięcia 25% trzeba teraz 8 typów, a poprzednio wystarczyło 5. Zmiana korzystna dla grających mniej zdarzeń.

C1amak co z filtrowaniem zakładów wg kategorii, wróci kiedyś ta opcja na stronie internetowej czy nie? Co z flexibetem, który w poprzednim roku włączono na jeden dzień mimo opisu na wielu stronach branżowych?

c1amak 15,1K

c1amak

Użytkownik
nn89 każdy może porównywać kursy na mecz, gole, kartki czy inne markety, ja wbiłem teraz i szybko wrzuciłem dwa pierwsze lepsze popularne typy z Anglii i wyszło mi tak
1768492632102.png

ale pewnie da się połapać takie typy by wyszło gorzej.. imo warto sprawdzać, bo 10% przy 2ch typach, 15% przy 4ch typach - tego jeszcze w Fortunie nie było
Druga sprawa: +25% przy 8 typach to i tak najwięcej dodatku z wielkich operatorów... (superbet daje tam +15% a Betclic +22%).

Ogólnie są nowe, korzystne, fajne bonusy dla krótszych AKO, ale wciąż atrakcyjne są wartości przy 8, 10, czy 13 typach na kuponie.

Filtrowanie - będzie, wytrzymaj jeszcze chwilę, a Flexibet pojawi się szybciej niż myślisz ;)

N 6,9K

nn89

Użytkownik
To poczekam cierpliwie. Oby tylko te flexibet zostało wprowadzone na stałe. Fortuna jeżeli chce konkurować z innymi popularnymi bukmacherami to powinna rozszerzyć promocje 90:00 na więcej lig. Belgia, Holandia, Portugalia to absolutne minimum. Dodatkowo promocja obowiązuje tylko na najbliższą kolejkę w danej lidze.

Do góry Bottom