>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

M 12,7K

makalele007

Użytkownik
c1amak proszę o odniesienie sie do mojego komentarza bo trochę czasu na to poświęciłem i liczyłem na odpowiedź pracownika Fortuny. Zapomniałem jeszcze dodać, że na początku roku Fortuna zrezygnowała z punktów fkp, które były dużym bonusem dla lojalnych graczy robiących duże obroty. Nie ma też flagowej kiedyś promocji Eksperta. Skąd te wszystkie zmiany i do czego to ma doprowadzić?
nie wiem czy te pkt były takie dobre dla lojalnych ludzi bo tam max na dzien było 300 pkt to w przeliczeniu troche ponad 2 zł z tego co pamietam to kpina a nie promocja

K 268

kanarek-111

Użytkownik
bravo wy!- rozmię ze celowo zostalo wszystko spieprzone!!-to jakaś nowa strategia!!!- który buk chce aby ci odchodzili!!- bavo udało się mnie już nie ma pozyskał mnie sts czy o to chodzi- proszę bez odpowiedzi!!

kubabrenner 287,2K

kubabrenner

Użytkownik
nie wiem czy te pkt były takie dobre dla lojalnych ludzi bo tam max na dzien było 300 pkt to w przeliczeniu troche ponad 2 zł z tego co pamietam to kpina a nie promocja
Ale za punkty można było kupić naprawde mocne produkty w eshopie. Pomijając cashbacki na 100 czy 200 PLN, to najlepszy był Bonus od obrotu, pięknie się tym obracało przy grubszej grze. Oczywiscie to tez zostało zabrane i z tego co mi odpisali na chacie nie wróci nigdy więcej.

Do góry Bottom