>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

G 0

gbocian11

Użytkownik
Nie polecam kontaktować się z supportem Fortuny w żadnej sprawie. Jedyne co można dostać to regułkę najbliżej według nich pasującą do tematu, a często jest to regułka, która nie jest związana z treścią zgłoszenia gracza. A jak się zaczniecie upominać o poważne traktowanie to kończy się takim ograniczeniem na koncie. Gorszy support ma chyba tylko Fuksiarz.

1754422164410.png

jerzywalec 5,7K

jerzywalec

Użytkownik
Nie polecam kontaktować się z supportem Fortuny w żadnej sprawie. Jedyne co można dostać to regułkę najbliżej według nich pasującą do tematu, a często jest to regułka, która nie jest związana z treścią zgłoszenia gracza. A jak się zaczniecie upominać o poważne traktowanie to kończy się takim ograniczeniem na koncie. Gorszy support ma chyba tylko Fuksiarz.

Pokaż załącznik 55895
Witaj w klubie zlimitownych 😆

G 0

gbocian11

Użytkownik
Oni generalnie kursowo prezentują się bardzo przeciętnie. Próżno ich szukać w porównaniu kursów np na Ekstraklasę. Nawet tam gdzie jest "kilka firm" z najlepszym kursem zazwyczaj nie ma wśród nich Fortuny.

1754557002080.png

macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
To co wam dzisiaj pokaże to jest hit. Ktoś powie że to tylko 2 zł, a ja wam powiem że tu chodzi o zwyczajną uczciwość i uświadomienie tym tępym babom że nie mają racji. Bo mi już ręce opadają. Reklamacja oczywiście napisana, a zaraz zabieram się za skargę na Weronikę, bo nie ma pojęcia o czym odpowiada. Starcie mma z gali EFC 126 Veja Hinda vs. Ash Zola.
Sherdog: https://www.sherdog.com/fighter/Ash-Zola-456782
Oficjalne wyniki organizatora: https://www.efcworldwide.com/_files/ugd/c9e8be_c19c5df5d9f84233972cfdc8f5661cd3.pdf

Co odpisuje Weroniczka z biura obsługi klienta?

dd164ce1-5874-40ca-9d7d-a0fddf6ed8e9.jpg

cba44c27-e1a4-40b6-9903-ebf6f4e4c59e.jpg

82434dff-4e69-42cf-a717-f789fde20c76.jpg

Przecież to woła o pomstę do nieba, zatrudniają kobiety, a później są takie kwiatki.

Otrzymane punkty reputacji: +382
BrooklynBouncee 7,4K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Przynajmniej wrzucają promocje niezależnie od innych buków. Reszta czeka co zrobi superbet. Superbet wrzuci pewnie około 9:00 coś od depo z okazji LM. O 9:10 zrobi to betters, a o 9:20 betfan. Już któryś raz tak to wygląda, że jeśli nie ma promocji na superbet, to wyżej wymieniona dwójka też nic nie wrzuca. Jeśli tylko Rumun z czymś wejdzie, to oni też. Fortuna przynajmniej od pół roku ma coś swojego, a nie kopiowanego.

Gram od 20 lat. W sumie do naziemnego STS gdy nie było gry przez neta chodziło się już około 2002/3. Jeszcze nigdy w życiu nie dostałem NIGDZIE limitu, bana etc. Jak tak Was czytam w tych tematach i te Wasze żale, to większości mi nie żal. Wina pazerności, oszustw itp. Gracz mający czyste sumienie rzadko jest ograniczany jak ja.

G 0

gbocian11

Użytkownik
Jakie to niby promocje wrzuca Fortuna pierwsza? Te mistrzowskie boosty ograniczone stawkowo (do 50 zł, gdzie Forbet ma 500 zł i to po dużo korzystniejszym kursie) Zresztą wystarczy sobie zmontować kurs combi w większości polskich bukmacherów i prawdopodobieństwo tego, że uzyskany kurs całkowity będzie znacznie lepszy gdzie indziej jest bardzo duże. No ale Tobie pozwolą zagrać, że Ishak strzeli bramkę w Belgradzie po nieco wyższym kursie i jesteś zadowolony. Wypadałoby spojrzeć trochę szerzej i uświadomić sobie, że odbijają to sobie w pozostałych kursach, które są wyraźnie słabsze od konkurencji.

Do góry Bottom