>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Werdykt Fortuny (od 11.06)

Od dziś w Fortunie obowiązuje nowa zasada „Werdykt Fortuny” dla wybranych walk MMA (np. na gali KSW). Jeśli Twój zawodnik przegra przez niejednogłośną decyzję sędziów, zakład:

• SOLO – zwrot stawki
  • AKO – kurs 1.0

Dotyczy tylko prematch na „Zwycięzcę” i GOTOWCE, nie obejmuje zakładów LIVE, BetBuildera i ofert specjalnych.

Dobra Zmiana (od 11.06)

Nowa opcja zakładu „Dobra Zmiana”. Wygrywasz, jeśli wskazany zawodnik lub jego zmiennik strzeli gola w regulaminowym czasie (90 min + doliczony). Dotyczy tylko oferty prematch i wybranego rynku specjalnego. Gole samobójcze nie liczą się, a brak występu oznacza anulowanie zakładu.

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 1000x200 (3).jpg

G 975

gruby_czarny

Użytkownik
Czy ktoś jeszcze odniósł wrażenie że oferta się zrobiła biedniejsza bo zmianie layoutu ? nie ma np zakładów na statystki (asy , błędy) na wimbledon

Otrzymane punkty reputacji: +354
anzelmo 517,7K

anzelmo

Użytkownik
no słabo jest praktycznie każda dyscyplina okrojona mma ufc betbuliderki nie ma wielu opcja tak jak kiedyś było np. na walkę Cieślaka nawet pobocznych zakładów nie było rund itp dramat

arass1 714,9K

arass1

Użytkownik
Gdyby większość graczy przestała grać tam przez tydzień, to by poszli po rozum do głowy.

Otrzymane punkty reputacji: +170
M 2,5K

marcios

Użytkownik
ja ktoś sobie łupie tylko te bonusy na 2,3 kontach to mogą zablokować konta itp .Omijam ich szerokim łukiem .Byli w czołówce a teraz są na dnie
No jak ktoś kombinuje jak piszesz na 2-3 kontach to nie wiem czemu się dziwisz, że Ci coś zablokowali a pisanie masowo to chyba kombinatorom, bo nie znam nikogo co mu zablokowali jak nic nie kombinował czy to grał za duże sumy czy małe. Co nie zmienia faktu, że oferte po zmianach mają tragiczną i także ograniczyłem tam grę i tak powinien zrobić każdy, jak myślą, że mozna sobie z dnia na dzień obciąć ofertę i nic sie nie stało a na swoich socialach głupie odpisywanie, że potrzebują tydzień i będzie szersza niż była a minęło 2 tyg i zero poprawy to się grubo mylą. Pierwszy bukmacher co zamiast poprawić oferte pogorszył i udaje, że jest zajebiście xd

Otrzymane punkty reputacji: +412
pagni 138

pagni

Użytkownik
No jak ktoś kombinuje jak piszesz na 2-3 kontach to nie wiem czemu się dziwisz, że Ci coś zablokowali a pisanie masowo to chyba kombinatorom, bo nie znam nikogo co mu zablokowali jak nic nie kombinował czy to grał za duże sumy czy małe. Co nie zmienia faktu, że oferte po zmianach mają tragiczną i także ograniczyłem tam grę i tak powinien zrobić każdy, jak myślą, że mozna sobie z dnia na dzień obciąć ofertę i nic sie nie stało a na swoich socialach głupie odpisywanie, że potrzebują tydzień i będzie szersza niż była a minęło 2 tyg i zero poprawy to się grubo mylą. Pierwszy bukmacher co zamiast poprawić oferte pogorszył i udaje, że jest zajebiście xd
Nie znałeś nikogo no to już znasz, mnie :) i to było już z rok temu a miałem tylko jedno konto stawki raczej małe niż duże

5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Ja również muszę się przyłączyć do powyższych narzekań. Już od jakiegoś czasu Fortuna się pogarszała, ale stopniowo. Teraz niestety nastąpiła wyraźna zmiana na minus, m.in. mocno okrojona oferta na poszczególne mecze, zakładów długoterminowych częściej nie ma niż są. Czemu nie można obstawić kto wygra Ligę Narodów siatkarzy i siatkarek, albo kto wygra MLB czy turniej snookerowy? Na boks i inne sporty walki oferta jest tak uboga, że szkoda to nawet komentować, a szachów do typowania już nie ma wcale. Niestety, ale STS to jest obecnie półka wyżej niż Fortuna. Nie wiem co się z tą Fortuną dzieje.

Szkoda, bo kiedyś to był mój ulubiony bukmacher w naszym kraju. Jeszcze jakieś dwa lata temu praktycznie w każdych rozgrywkach były tam typy długoterminowe, w wielu sportach były też zakłady specjalne. W boksie na hitowe walki było mnóstwo propozycji i były wystawiane jeszcze na długo przed ich rozpoczęciem. Fortuna to jest już chyba równia pochyła, ale może jakiś cudem coś tam się zmieni i wrócą do poziomu sprzed paru lat, choć póki co kompletnie się na to nie zanosi.

Otrzymane punkty reputacji: +1032
Do góry Bottom