>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

S 277

stepinski

Użytkownik
Błąd w ofercie FORTUNY w dacie przy meczu Legii, gdyż podali 26.07 20:45 a mecz jest dopiero dziś 27.07

Oto kupon koleżanki z innego forum, gdzie trafiła już 14 zdarzeń a Legia go zamyka:

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM5MzU2NjA4NjE5ODYwMDqD9q0O5%2Flt0dHuCNs%3D&amp;kind=MAIN

Czy Legia W. będzie grała w fazie grupowej LM 52409 4.5 26.7. 20:45
..........

Już sama ta data w stosunku do opisu zakładu jest nieporozumieniem, gdyż dziś i za tydzień Legia gra przecież dopiero w III fazie eliminacji do rozgrywek grupowych LM.
Hmm szczerze to nie widzę tu nic dziwnego. Pewnie ten typ zakładu powstał przed III fazą eliminacji do LM, a ona rozpoczęła się wczorajszymi meczami 26.07

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dziwi jedynie że Efortuna jest sponsorem Legii, jednak już mnie nic nie dziwi. Bukmacherzy sponsorują kluby a nawet nie wiedzą kto jest kontuzjowany przed daną kolejką.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ta sama koleżanka z innego forum, o której pisałem poprzednio a która dla zamknięcia podanego tam numeru kuponu z ew. wygraną 503zł:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM5MzU2NjA4NjE5ODYwMDqD9q0O5%2Flt0dHuCNs%3D&amp;amp;kind=MAIN
czeka na awans Legii do rozgrywek grupowych LM - dziś zagrała na ako @120 i został jej tylko 1 mecz Barcelony:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM5MzU2NjI3NDI1MjEwMDp0J4zq1CZfLTAKVZI%3D&amp;amp;kind=MAIN

bobule 72

bobule

Użytkownik
możecie normalnie postawić na efortunie? bo gdy klikam na kurs strona się odświeża i dalej nic się nie dzieje xD
dobra, już wszystko działa. jak dla mnie to pierwszy bukmacher, który ma takie dziwne problemy ze stroną xD

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
możecie normalnie postawić na efortunie? bo gdy klikam na kurs strona się odświeża i dalej nic się nie dzieje xD
dobra, już wszystko działa. jak dla mnie to pierwszy bukmacher, który ma takie dziwne problemy ze stroną xD
Faktycznie dzisiaj mieli jakieś problemy technicznie o poranku. Próbując zawsze zakład działy się dziwne rzeczy ;)

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Jeszcze raz napisze uważajcie jak fortuna rozlicza zakłady nie powiem dla mnie to sa zlodzieje mecz konyaspor-szachtar bramka padła przed 75 minuta a oni dalej uparcie twierdzą że była po 76 minucie ????
Więc weryfikujcie wyniki też na innych stronach bo ci co wprowadzaja wyniki to dylentanci

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jeszcze raz napisze uważajcie jak fortuna rozlicza zakłady nie powiem dla mnie to sa zlodzieje mecz konyaspor-szachtar bramka padła przed 75 minuta a oni dalej uparcie twierdzą że była po 76 minucie ????
Więc weryfikujcie wyniki też na innych stronach bo ci co wprowadzaja wyniki to dylentanci
Wiesz jaki jest problem? Ile osób tego nie zgłosi a oni przytulą te pieniążki. Przy graniu takich zakładów trzeba zawsze zwracać uwagę na minuty itd. Weryfikować to z kilkoma źródłami. Jednak w Twoim wypadku bramka miała paść przed 75 Minutą a padła w ...... Więc zakład jak najbardziej przegrany bo bramka musi paść w czasie od 0:00 do 74:59.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Moment, kiedy piłka jest w siatce to 74:59. Do wykłócenia się.
To jest praktycznie nie do udowodnienia. Równie dobrze można powiedzieć, że była już równa 75 minuta a wtedy jest zakład przegrany.

Jest szansa, że piłka przekroczyła linię bramkową sekundę przed 75:00, ale wtedy trzeba życzyć powodzenia w udowodnieniu i wyegzekwowaniu wygranej.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
W takiej sytuacji nie liczy się czasami moment odgwizdania i wskazania przez sędziego na środek boiska? Podobnie z rożnymi: nie liczy się moment wyjścia piłki poza boisko, tylko moment wykonania rożnego (bet często to tak argumentuje).

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W takiej sytuacji nie liczy się czasami moment odgwizdania i wskazania przez sędziego na środek boiska? Podobnie z rożnymi: nie liczy się moment wyjścia piłki poza boisko, tylko moment wykonania rożnego (bet często to tak argumentuje).
Wobec tego kolega niema możliwości reklamacji.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
powiem tak, jeżeli zgrałeś przedział do 75 minuty włącznie to wygrałeś, tutaj masz gotowe dowody
wyciąg z regulaminu fortuny, mówiący o tym że wynik biorą z oficjalnego źródła

a tutaj masz z oficjalnej strony UEFA pokazaną minutę strzelenia bramki

moim zdaniem jeżeli nie uwzględnią Ci tej reklamacji to będą oszustami, a swoją drogą nie szkoda Ci płacić im jeszcze podatku jak masz forbet?
dziś czytałem, że nawet jak się pomylili to jeszcze przeprosili i bonus dali, a tutaj Ci wmawiają, że jesteś oszustem ????

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
no ale 74:59 to jest właśnie nic innego jak 75 minuta właśnie.

sam zobacz

0:59 to 1 minuta
10:59 to 11 minuta
74:59 to 75 minuta

więc zgodnie z tym co napisałem zakład wygrany

Otrzymane punkty reputacji: +11
Do góry Bottom