Warto dodać że to sa testy na żywym organizmie bawiłem się aplikacją co jakiś czas wyskakuje nieoczekiwany błąd.... i wyłącza aplikację. Ale ogromny plus że w końcu ją udostępnili.
Szanowni Klienci, ze względu na planowane prace konserwacyjne od godz. 23:45 w dniu 01.01.2020 do godz. 12:00 w dniu 02.01.2020 nastąpi przerwa techniczna w działaniu naszej strony internetowej i aplikacji mobilnej. Za utrudnienia przepraszamy.
Jak zwykle zresztą na porządku dziennym są te konserwacje i nic to nie daje bo stronka Fortuny jest jedna z najgorszych,nie mówiąc o live bo tam to już jest tragedia!!
Jedno głupie pytanie, czy jeśli zamknąłem ostatecznie konto on-line w Fortunie to czy mogę tam postawi zakład naziemne? I teoretycznie jak taka sytuacja wygląda w Totolotku, LvBecie?
Możesz, bo naziemnie grasz anonimowo, nikt przy ptóbie postawienia dowodu nie będzie cię weryfikował co do tożsamości (chyba ze nie wyglądasz na pełnoletniego, to możesz zostać poproszony o pokazanie ID w celu sprawdzenia wieku). Tak samo sprawa wygląda z innymi naziemnymi bukami.
Fortuna zamknęła sobie punkty bez jakiegokolwiek poinformowania kogokolwiek, do tej pory mam kupon niewypłacony, a oni obracają moimi pieniędzy, jest to złodziejska firma z Czech. Mecze rozliczają na swoją korzyść, dość często oszukują.