>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna czy STS

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak wiemy doszło do tego że obie firmy praktycznie wyróżniają się wśród bukmacherów naziemnych. Inni po prostu nie dorównują im jednak nie o tym będzie ten post. Chciałbym poznać waszą opinie który bukmacher jest lepszy :?: I z jakiego to powodu. Często obserwuje oferty obu buków naziemnych bo porównać jednak jedno można zauważyć w STS-ie słabszych analityków z Anglii tutaj to bez dwóch zdań. A wy jakie zauważyliście różnice :?: Może w obsłudze :?: W Samej ofercie :?:. Zapraszam do dyskusji.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
sts nie dorównuje do pięt fortunie w ofercie, kursach , wyglądzie czy szybkich wypłatach
jedynym plusem pomarańczowego bukmachera moim zdaniem to dłuższe godziny otwarcia

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Doberman, Twoje stwierdzenie: &quot;inni po prostu nie dorównują im&quot; jest trochę przesadzone. Można się zgodzić co do Fortuny (nawet w czasach starego Profesjonała) - ta firma zawsze wyróżnia (wyróżniała) się na plus na rynku naziemnych buków. Ale STS? Taki Toto-Mix czy nawet Milenium spokojnie dorównują STS-owi. Odpowiadając natomiast na Twoje pytanie: kiedyś grałem zarówno w STS-ie jak i w Fortunie i zawsze wyżej ceniłem Fortunę - szersza oferta, lepszy dostęp do oferty w punktach. Jednak przyznaję, że nie mogę być miarodajnym opiniotwórcą, gdyż w tej chwili nie gram ani tu, ani tu. Czasami zajrzę na strony internetowe obu tych firm i patrząc choćby tylko pod tym kątem, to wciąż Fortuna jest dla mnie lepsza od STS-u.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Ogromny minus dla StS to brak handikapów i u/o w ręcznęj. Z siatką i koszem równie bidnie to wygląda. Dalej tragiczne kursy tam gdzie typujemy miejsca np skoki, formuła itp- kursy na V podobne jak u konkurentów ale już 1-3,1-6 drastycznie zaniżone. Ponadto jak ktoś chce zagrać słowacki hokej to nie da rady, 3 zdarzenia trza dołożyć. Jedynym dla mnie plusem w Stsie są handikapy na kopaną, te mają najwyższe spośród ziemniaków.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dla mnie STS jeden wielki minus. Jestem miłośnikiem Słowackiego hokeja, a jak każdy kto tam gra wie, nie można obstawiac singlem tej ligi, co jeszcze gorsze-trzeba dorzucić jeszcze kilka meczy, i co wtedy? Dalej możemy obstawić tylko jeden mecz z tej ligi na jednym kuponie. Tragedia. Kursy też mocno zaniżone względem fortuny. Jedyne dlaczego tam gram to żeby uzbierać kilka pkt. i dostac jakąś nagrodę co kilka miesięcy, nawet fajne czasami. A tak to internet rządzi.

L 209

lukbor10

Użytkownik
mnie osobiście strasznie denerwuje nieczytelność oferty wywieszonej w punkcie Fortuny. Może to wina tylko i wyłącznie mojego punktu, w którym czasami zanim znajdę co mi potrzeba to można oczopląsu dostać. W STS-ie jednak ta oferta jest dużo bardziej czytelna i szybciej można znaleźć co i jak. Na pewno dużo lepiej pod względem godzin otwarcia również wypada STS. No i mają ten program na punkty, w którym wygrałem już 3 nagrody. Reszta, tzn kursy, szerokość oferty na plus dla Fortuny.
Generalnie u ziemniaków gram tasiemce albo jakieś wariaty za grosze, rzadko kiedy idę zagrać coś konkretnego co mam w głowie. Zazwyczaj układam kupon na miejscu, więc ze względów, który napisałem wyżej wolę chodzić do STS-u. Natomiast jeśli miałbym u ziemniaka prowadzić uporządkowaną grę, konkretne typy dublami, czy singlami, to na pewno grałbym w Fortunie.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
To tylko dla niektórych zdarzeń z oferty musisz mieć 3 spotkania na kuponie i jest to napisane wyraźnie przy tym meczu albo lidze. Głównie to ograniczenie występuje w niższych i egzotycznych ligach bądź pucharach

M 0

matrix613

Użytkownik
nieco wczytałem sie w regulamin wypłat wygranych pienieżnych w stsie i jest powiem wam chu***a poniewaz czekasz do 14 dni...w efortunie jeden dzień...pozdr

S 2K

szatan666

Użytkownik
Ale w czym problem? Dotyczy to tylko bardzo duzych wygranow, 99.9% kuponow mozna wyplacic jeszcze tego samego dnia.
Co do wczesniejszych postow to sa juz handicapy i overy w koszu,siatce,recznej w wiekszosci lig. Oferta powoli przebija konkurencje.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Temat zbedny bo ci ktorzy graja u ziemniakow i mogliby najlepiej wypowiedziec sie w tej kwestii to najczesciej osoby ktore nie maja komputera a wiec dostepu do tego forum wiec miarodajnej opinii nigdy nie dostaniemy hehe

B 25

bacius93

Użytkownik
Jako że swego czasu korzystałem praktycznie codziennie z buków naziemnych stwierdzam że oferta sts jest według mnie lepsza + ogólne wrażenie gdy wchodze do punktów , wydaje mi sie że STS lepiej wyposażony ;) Aczkolwiek to w fortunie wyciagałem większe wygrane i miel iw ofercie bardzo nietyopowe mecze ;) No ale podsumowując skłaniam się w strone STS ;)

Do góry Bottom