>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna czy STS

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak wiemy doszło do tego że obie firmy praktycznie wyróżniają się wśród bukmacherów naziemnych. Inni po prostu nie dorównują im jednak nie o tym będzie ten post. Chciałbym poznać waszą opinie który bukmacher jest lepszy :?: I z jakiego to powodu. Często obserwuje oferty obu buków naziemnych bo porównać jednak jedno można zauważyć w STS-ie słabszych analityków z Anglii tutaj to bez dwóch zdań. A wy jakie zauważyliście różnice :?: Może w obsłudze :?: W Samej ofercie :?:. Zapraszam do dyskusji.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
sts nie dorównuje do pięt fortunie w ofercie, kursach , wyglądzie czy szybkich wypłatach
jedynym plusem pomarańczowego bukmachera moim zdaniem to dłuższe godziny otwarcia

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Doberman, Twoje stwierdzenie: &quot;inni po prostu nie dorównują im&quot; jest trochę przesadzone. Można się zgodzić co do Fortuny (nawet w czasach starego Profesjonała) - ta firma zawsze wyróżnia (wyróżniała) się na plus na rynku naziemnych buków. Ale STS? Taki Toto-Mix czy nawet Milenium spokojnie dorównują STS-owi. Odpowiadając natomiast na Twoje pytanie: kiedyś grałem zarówno w STS-ie jak i w Fortunie i zawsze wyżej ceniłem Fortunę - szersza oferta, lepszy dostęp do oferty w punktach. Jednak przyznaję, że nie mogę być miarodajnym opiniotwórcą, gdyż w tej chwili nie gram ani tu, ani tu. Czasami zajrzę na strony internetowe obu tych firm i patrząc choćby tylko pod tym kątem, to wciąż Fortuna jest dla mnie lepsza od STS-u.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Ogromny minus dla StS to brak handikapów i u/o w ręcznęj. Z siatką i koszem równie bidnie to wygląda. Dalej tragiczne kursy tam gdzie typujemy miejsca np skoki, formuła itp- kursy na V podobne jak u konkurentów ale już 1-3,1-6 drastycznie zaniżone. Ponadto jak ktoś chce zagrać słowacki hokej to nie da rady, 3 zdarzenia trza dołożyć. Jedynym dla mnie plusem w Stsie są handikapy na kopaną, te mają najwyższe spośród ziemniaków.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dla mnie STS jeden wielki minus. Jestem miłośnikiem Słowackiego hokeja, a jak każdy kto tam gra wie, nie można obstawiac singlem tej ligi, co jeszcze gorsze-trzeba dorzucić jeszcze kilka meczy, i co wtedy? Dalej możemy obstawić tylko jeden mecz z tej ligi na jednym kuponie. Tragedia. Kursy też mocno zaniżone względem fortuny. Jedyne dlaczego tam gram to żeby uzbierać kilka pkt. i dostac jakąś nagrodę co kilka miesięcy, nawet fajne czasami. A tak to internet rządzi.

L 209

lukbor10

Użytkownik
mnie osobiście strasznie denerwuje nieczytelność oferty wywieszonej w punkcie Fortuny. Może to wina tylko i wyłącznie mojego punktu, w którym czasami zanim znajdę co mi potrzeba to można oczopląsu dostać. W STS-ie jednak ta oferta jest dużo bardziej czytelna i szybciej można znaleźć co i jak. Na pewno dużo lepiej pod względem godzin otwarcia również wypada STS. No i mają ten program na punkty, w którym wygrałem już 3 nagrody. Reszta, tzn kursy, szerokość oferty na plus dla Fortuny.
Generalnie u ziemniaków gram tasiemce albo jakieś wariaty za grosze, rzadko kiedy idę zagrać coś konkretnego co mam w głowie. Zazwyczaj układam kupon na miejscu, więc ze względów, który napisałem wyżej wolę chodzić do STS-u. Natomiast jeśli miałbym u ziemniaka prowadzić uporządkowaną grę, konkretne typy dublami, czy singlami, to na pewno grałbym w Fortunie.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
To tylko dla niektórych zdarzeń z oferty musisz mieć 3 spotkania na kuponie i jest to napisane wyraźnie przy tym meczu albo lidze. Głównie to ograniczenie występuje w niższych i egzotycznych ligach bądź pucharach

M 0

matrix613

Użytkownik
nieco wczytałem sie w regulamin wypłat wygranych pienieżnych w stsie i jest powiem wam chu***a poniewaz czekasz do 14 dni...w efortunie jeden dzień...pozdr

S 2K

szatan666

Użytkownik
Ale w czym problem? Dotyczy to tylko bardzo duzych wygranow, 99.9% kuponow mozna wyplacic jeszcze tego samego dnia.
Co do wczesniejszych postow to sa juz handicapy i overy w koszu,siatce,recznej w wiekszosci lig. Oferta powoli przebija konkurencje.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Temat zbedny bo ci ktorzy graja u ziemniakow i mogliby najlepiej wypowiedziec sie w tej kwestii to najczesciej osoby ktore nie maja komputera a wiec dostepu do tego forum wiec miarodajnej opinii nigdy nie dostaniemy hehe

B 25

bacius93

Użytkownik
Jako że swego czasu korzystałem praktycznie codziennie z buków naziemnych stwierdzam że oferta sts jest według mnie lepsza + ogólne wrażenie gdy wchodze do punktów , wydaje mi sie że STS lepiej wyposażony ;) Aczkolwiek to w fortunie wyciagałem większe wygrane i miel iw ofercie bardzo nietyopowe mecze ;) No ale podsumowując skłaniam się w strone STS ;)

Do góry Bottom