mi dłużej mieli xD to tylko zabawa za 10zł to ustaw sobie "akceptuj wszystkie kursy" i licz na to, że nie spadnie poniżej 1.2Wam też mieli ok. 30 sekund każdy kupon live? Bez sensu jeśli ma to tak wyglądać, już teraz przy 3 zdarzeniach często kurs spada, a co dopiero przy 7
wydaje mi się, że można. Regulamin nie wyklucza tego. Ale to tylko moje domysły.A te mecze które się nie zaczęły a są dostępne w ofercie live w końcu można grać? Bo nie mogę znaleźć informacji na ten temat
Optymistycznie szacuję ok. 500 zł.Jak narazie idzie bardzo łatwo a wiec nagrody tez będą bardzo słabe
Post automatycznie złączony:
Pewnie tez dlatego nie pojadą ilości osób w kolejnym etapie
Ja też po, ale prób w trzecim etapie było więcejRzeczywiście łatwo poszło, wszystko zaliczone za pierwszym kuponem.
Optymistycznie rzeczywiście wszystko powyżej 500zł na osobę będzie miłym dodatkiem![]()
Nie uważam że takie granie na co dzień może dać zysk, ale jak kto lubi" Ja tam więcej niż 300 zł bym się nie spodziewał. Pewnie sporo osób wygrało w tak łatwych warunkach" jeśli to takie łatwe to czemu wszyscy nie grają tak na co dzień wystarczy tak grać a nie czekać na mastersa i będzie się bogatym![]()