>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - AKO Master

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Wam też mieli ok. 30 sekund każdy kupon live? Bez sensu jeśli ma to tak wyglądać, już teraz przy 3 zdarzeniach często kurs spada, a co dopiero przy 7

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
we wtorek i czwartek jest słaba oferta na piłkę xD sprytnie to pomyśleli... powinni zrobić piątek, sobota, niedziela... jak wymagają tylko jednego tenisa.

Wam też mieli ok. 30 sekund każdy kupon live? Bez sensu jeśli ma to tak wyglądać, już teraz przy 3 zdarzeniach często kurs spada, a co dopiero przy 7
mi dłużej mieli xD to tylko zabawa za 10zł to ustaw sobie "akceptuj wszystkie kursy" i licz na to, że nie spadnie poniżej 1.2 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +79
U 0

Usunięty użytkownik 172435

Gość
Jak narazie idzie bardzo łatwo a wiec nagrody tez będą bardzo słabe 🙃
Post automatycznie złączony:

Pewnie tez dlatego nie pojadą ilości osób w kolejnym etapie

Dr House 121,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Rzeczywiście łatwo poszło, wszystko zaliczone za pierwszym kuponem.
Optymistycznie rzeczywiście wszystko powyżej 500zł na osobę będzie miłym dodatkiem 😉

Otrzymane punkty reputacji: +864
X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Ja tam więcej niż 300 zł bym się nie spodziewał. Pewnie sporo osób wygrało w tak łatwych warunkach, na korzyść może jedynie zadziała to że jakoś mocno nie rzucała się ta promka w oczy, przynajmniej u mnie w apce dopiero we wtorek wyskoczyło info że w ogóle jest nowa edycja

M 837

marcios

Użytkownik
" Ja tam więcej niż 300 zł bym się nie spodziewał. Pewnie sporo osób wygrało w tak łatwych warunkach" jeśli to takie łatwe to czemu wszyscy nie grają tak na co dzień wystarczy tak grać a nie czekać na mastersa i będzie się bogatym :p Zobaczymy ale ja myślę, że nie będzie tak mało tylko ok 1000, sporo osób przecież w pracy nie ma jak siedzieć na live i grać do tego w tradycyjnym mastersie nigdy nie było więcej osób niż 500 po 2 etapie a tam tylko raptem 3 zdarzenia więcej ale czas 4-7 dni i z całej oferty a nie live.

Otrzymane punkty reputacji: +666
X 24,4K

xoli20

Użytkownik
" Ja tam więcej niż 300 zł bym się nie spodziewał. Pewnie sporo osób wygrało w tak łatwych warunkach" jeśli to takie łatwe to czemu wszyscy nie grają tak na co dzień wystarczy tak grać a nie czekać na mastersa i będzie się bogatym :p
Nie uważam że takie granie na co dzień może dać zysk, ale jak kto lubi :) Za to przy obecnej wygranej można było mieć i 40 czerwonych kuponów za 10 zł a i tak wychodzi na plus

Dr House 121,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Kolejne edycje powinny być trochę trudniejsze.
Czy Ako Master zwykły czy live to wg mnie minimalny kurs 1,30 zrobiłby różnicę. Co prawda przy standardowym schemacie ako 5-10-15 byłoby trudniej ale końcowe punkty lub złotówki dla zwycięzców mogłyby być na poziomie+-3000. Chyba że edycja z końcowym kuponem ako20 gdzie wygrało bodajże 6 osób i było 25000 na osobę.

Z 5,6K

zenekkk82

Użytkownik
Ale oni nie chcą dawać 6 osobom 150k tylko 100 osobom, bo przy tych warunkach więcej ludzi gra i więcej zarobią, przy 1.3@ duzo ludzi by z cała pewnością zrezygnowało bo to ultra trudne trafić 15 po 1.3@

Do góry Bottom