Podobną to znaczy jaką? Kolega, który ma problem z wypłatą nie napisał konkretnie ile czasu czeka za wypłaceniem pieniędzy.cytat z dnia 11 września 2019 08:43 przez kojocik89Mam podobną sytuacje jak kolega wyżej. Ktoś wie co tam się dzieje?
Miałem dokładnie jak Ty, mimo, że bank znajduje się na liście czekałem znacznie dłużej niż w większości polskich bukmacherów, gdzie wypłata w kilka minut to już standard. Wypłata zrealizowana następnego dnia po kilku godzinach oczekiwania.cytat z dnia 11 września 2019 15:11 przez husarz22
Podobną to znaczy jaką? Kolega, który ma problem z wypłatą nie napisał konkretnie ile czasu czeka za wypłaceniem pieniędzy.
Jeżeli chodzi o forBet, to wypłatę realizują w ciągu 48h ale przeważnie ma się już na następny dzień.
Uruchomili również szybkie wypłaty, dla klientów którzy mają bank wymieniony w tym linku:
https://iforbet.pl/podstrona/quick-pay
(jeżeli link nie działa to wystarczy wpisać w Google forBet quick pay)
natomiast faktycznie z autopsji wiem, że ten system szybkim wypłat nie działa tak jak należy. To znaczy, mimo że mam bank z tej listy to i tak muszę najczęściej poczekać bo wypłata została zlecona zwykłym przelewem.
Gram u nich dłuższy czas i wypłaty bez problemu mam w tym samym dniu, a nawet bardzo często się zdarza że do 30 min mam na koncie, a kto ma w kilka minut ?? bo np: Totalbet się chwali w 8 minut a nigdy nie dostałem w ten czas...cytat z dnia 12 września 2019 09:26 przez kojocik89
Miałem dokładnie jak Ty, mimo, że bank znajduje się na liście czekałem znacznie dłużej niż w większości polskich bukmacherów, gdzie wypłata w kilka minut to już standard. Wypłata zrealizowana następnego dnia po kilku godzinach oczekiwania.
Tak - klikasz wpłata potem wybierasz dotpay wpisujesz kwotę i przekierowuje cię na metody wpłat i na dole masz paysafecard.Obsługuja karte paysafecard ?
Ja u nich nigdy nie miałem problemów, na pewno dostaniesz zalezy od księgowania banku w jakim masz. Sprawdź sobie sesje elixir kiedy twój bank księguje.Witam.
Czy ktoś nie otrzymał wypłaconej kasy od tego buka ? Czekam od wczoraj i nic na koncie nie ma. Twierdzą, że od nich wypłata wyszła, jednak bank nie otrzymał.
W jaki sposób można dodatkowo weryfikować rachunek bankowy ?forBET - DODATKOWA weryfikacja RACHUNKU BANKOWEGO Par. &3 punkt 14 regulaminu"