Wypłacają juz dość szybko. Ale buk schodzi na psy. Fortuna trzyma dalej poziom. Reszta obniża loty.Witam
Czy coś się zmieniło ? Dalej nie zatwierdzają wypłat? Tydzień temu czekałem prawie cały dzień na akceptację wypłaty, aż w końcu ją anulowalem i klasycznie przegrałem, gdzie zwykle zatwierdzali ja w czasie do 20 minut i szybciej. Tak samo przy dużym obrocie, gdy upomniałem się bonus lojalnościowy zawsze go otrzymywałem, teraz jestem zbywany jak intruz.Czy ten buk powoli staje się bankrutem? Gdzie grać w takim razie? Przeglądam tematy już prawie 2h i poza ziemniaczaną fortuną każdy polski buk jest je*aby...
Forbet wielokrotnie anulował wygrane kupony .Po napisaniu listownej reklamacji uznawał za wygrane te anulowane kupony . Wszystko się można po tym buku spodziewać.Miał ktoś tak, że po wykonaniu obrotu bonusem pieniądze z wygranego kuponu trafiły na konto bonusowe? Napisałem na chacie i zgłosili do działu, ale zastanawiam się czy nie jest to praktyką, aby skusić gracza do dalszej gry zanim "rozwiążą" problem.
Van BurenZle rozliczyli kupon i trzymaja sie swojego ,ze kartke dostal zawodnik siedzacy na lawce a to nie prawda bo ogladalem ten mecz. Gdzie moge zglosic ta sprawe dalej?
Post automatycznie złączony:
Rozliczenie z superbet
pomyliłem firmy xD nie superbet a forbet xd Tak się składa, że akurat forbet dobrze rozliczył, bo były 4 kartki chyba że na stronie uefa.com jest pomyłka. Dobrze to może fortuna i superbet dla Ciebie rozliczyły te kartki (jeśli nie było pomyłki na stronie uefa) a nie ogólnie dobrze ;p
Jeśli masz mbank do wina leżała po stronie banku, nie działały expresyWypłacał komuś Forbet kasę w weeknd czy tam dziś?
Szczerze? Bardzo słusznie. Czasem czytam komentarze pod socialami buków i poziom tych wypowiedzi jest żenujący. Skoro Betclic ma cały czas bez podatku to graj u nich i tyle. Czego się autor spodziewał? jaki był cel tej wypowiedzi poza głupkowatym śmieszkowaniem i może liczeniem na to, że admin czymś odpowie? Nie jestem zwolennikiem takich kroków ale zdziwienia zero, bo malkonentów, maruderów i cebularzy tam jest pełno. Dodatkowo - skoro autor nigdy u nich nie zagra, to ten blok raczej nie powinien go ruszać.
tu raczej nie chodzi o to ze ktoś tam wyhaczył bana i ma jakieś żale tylko ban za prawdę to trochę żenujące po stronie buka i tyle a jak widzę amatorkę na forbecie co gra z podatkiem single po 400 czy 1000 zł no to nie wiem juz o co chodzi czy sa tacy bogaci czy totalni idiociSzczerze? Bardzo słusznie. Czasem czytam komentarze pod socialami buków i poziom tych wypowiedzi jest żenujący. Skoro Betclic ma cały czas bez podatku to graj u nich i tyle. Czego się autor spodziewał? jaki był cel tej wypowiedzi poza głupkowatym śmieszkowaniem i może liczeniem na to, że admin czymś odpowie? Nie jestem zwolennikiem takich kroków ale zdziwienia zero, bo malkonentów, maruderów i cebularzy tam jest pełno. Dodatkowo - skoro autor nigdy u nich nie zagra, to ten blok raczej nie powinien go ruszać.