Wypłacają juz dość szybko. Ale buk schodzi na psy. Fortuna trzyma dalej poziom. Reszta obniża loty.Witam
Czy coś się zmieniło ? Dalej nie zatwierdzają wypłat? Tydzień temu czekałem prawie cały dzień na akceptację wypłaty, aż w końcu ją anulowalem i klasycznie przegrałem, gdzie zwykle zatwierdzali ja w czasie do 20 minut i szybciej. Tak samo przy dużym obrocie, gdy upomniałem się bonus lojalnościowy zawsze go otrzymywałem, teraz jestem zbywany jak intruz.Czy ten buk powoli staje się bankrutem? Gdzie grać w takim razie? Przeglądam tematy już prawie 2h i poza ziemniaczaną fortuną każdy polski buk jest je*aby...
Forbet wielokrotnie anulował wygrane kupony .Po napisaniu listownej reklamacji uznawał za wygrane te anulowane kupony . Wszystko się można po tym buku spodziewać.Miał ktoś tak, że po wykonaniu obrotu bonusem pieniądze z wygranego kuponu trafiły na konto bonusowe? Napisałem na chacie i zgłosili do działu, ale zastanawiam się czy nie jest to praktyką, aby skusić gracza do dalszej gry zanim "rozwiążą" problem.
Van BurenZle rozliczyli kupon i trzymaja sie swojego ,ze kartke dostal zawodnik siedzacy na lawce a to nie prawda bo ogladalem ten mecz. Gdzie moge zglosic ta sprawe dalej?
Post automatycznie złączony:
Rozliczenie z superbet
pomyliłem firmy xD nie superbet a forbet xd Tak się składa, że akurat forbet dobrze rozliczył, bo były 4 kartki chyba że na stronie uefa.com jest pomyłka. Dobrze to może fortuna i superbet dla Ciebie rozliczyły te kartki (jeśli nie było pomyłki na stronie uefa) a nie ogólnie dobrze ;p
Czekałem sobie z piwkiem na ostatni zakład na moim kuponie aż zorientowałem się że rozliczyli mi zdarzenie ze skoków po kursie jeden. Zdarzenie tyczy się pojedynku Żyły vs Kubacki. Oboje skoczyli słabo zakończyli swój udział w 1 serii 2 zawodów na Vikersund w dniu dzisiejszym, lecz Żyła był 2 lokaty wyżej od Kubackiego. Oczywiście pierwsze co napisałem na czacie o co biega i otrzymałem taką informację:Jeśli masz mbank do wina leżała po stronie banku, nie działały expresyWypłacał komuś Forbet kasę w weeknd czy tam dziś?
Szczerze? Bardzo słusznie. Czasem czytam komentarze pod socialami buków i poziom tych wypowiedzi jest żenujący. Skoro Betclic ma cały czas bez podatku to graj u nich i tyle. Czego się autor spodziewał? jaki był cel tej wypowiedzi poza głupkowatym śmieszkowaniem i może liczeniem na to, że admin czymś odpowie? Nie jestem zwolennikiem takich kroków ale zdziwienia zero, bo malkonentów, maruderów i cebularzy tam jest pełno. Dodatkowo - skoro autor nigdy u nich nie zagra, to ten blok raczej nie powinien go ruszać.
tu raczej nie chodzi o to ze ktoś tam wyhaczył bana i ma jakieś żale tylko ban za prawdę to trochę żenujące po stronie buka i tyle a jak widzę amatorkę na forbecie co gra z podatkiem single po 400 czy 1000 zł no to nie wiem juz o co chodzi czy sa tacy bogaci czy totalni idiociSzczerze? Bardzo słusznie. Czasem czytam komentarze pod socialami buków i poziom tych wypowiedzi jest żenujący. Skoro Betclic ma cały czas bez podatku to graj u nich i tyle. Czego się autor spodziewał? jaki był cel tej wypowiedzi poza głupkowatym śmieszkowaniem i może liczeniem na to, że admin czymś odpowie? Nie jestem zwolennikiem takich kroków ale zdziwienia zero, bo malkonentów, maruderów i cebularzy tam jest pełno. Dodatkowo - skoro autor nigdy u nich nie zagra, to ten blok raczej nie powinien go ruszać.