ale można łączyć zakłady live z przedmeczowymi rozpoczynające się za więcej niż te 3min. nie majacego status przed rozpoczęciem ,no i nie stworzymy ako z np goli i kartek tego samego meczu fajnie szybko rozlicza kupony .historia bonusu ile zostało obrotu fajny buk :grin:Jeszcze taki przytyk do zakładów live. Gdy spotkanie ma status "przed rozpoczęciem", to nawet minutę przed jego rozpoczęciem, gdy kursy są już dawno wystawione, nie można go zagrać, bo przy próbie postawienia wyskakuje, że "zdarzenie nie jest dostępne w obecnej chwili"
Kolego radzę się zasięgnąć wiedzy w tym temacie. TipSport nadal działa tylko na Czechy i Słowację. Polską placówkę sprzedał Efortunie.Ciekawe na ile realne jest że firma Forbet utrzyma się na rynku dłużej niż rok i będzie doganiać większą konkurencję ????
były już Tipsporty i inne i jakoś się zawinęli szybko
Jak brak podatku?Dobre kursy brak podatku
jest chat na stronie, gdzie możesz zadać pytanie nie posiadając kontaNa emaile nie odpowiadają wcale jeśli ktoś nie ma u nich konta
Witamy,Pisaliście kiedyś do nich na mejla i otrzymaliście odpowiedź? Ja pisałem dwukrotnie, raz nawet sami mnie tam skierowali i nie dostałem odpowiedzi, nieładnie:/
Grasz za 100zł kurs 2,00 trafiasz wraca na konto 200zł. Nie 176zł, nie 197,12zł.Jak brak podatku?
Mam 100 zl, odejmują mi 12 zł, więc moja stawka to 88 zł
Wygrywam po kursie 2,00 i wychodzi 176 zł
Buk podwyższa wygraną o 12% więc wychodzi197,12 zł a nie 200 złotych gdyby podatku nie było.
Mniejszy, bo mniejszy, ale on nadal jest
dokładnie !Grasz za 100zł kurs 2,00 trafiasz wraca na konto 200zł. Nie 176zł, nie 197,12zł.
Prosta matematyka - brak podatku to brak podatku.
???? bmw - skąd u Ciebie tyle punktów reputacji jak Ty piszesz durnoty i nie chce Ci się nawet zweryfikować swoich głupot, gram tam prawie od samego początku i gram BEZ PODATKU, nie z żadnym odejmowaniem a potem dodawaniem jak piszeszJak brak podatku?
Nie jestem klientem tego buka, ale jak klikam w ofertę (podkreślam - ofetę 12%) to nie mogę się z nią zaznajomić, bo od razu wskakuje mi formularz rejestracyjny, co powoduje, że od razu wystawiam pazury.
20 zl za free to oferta na waciki, więc mnie nie bierze.
Pomijam już to, że owe 12% nie jest na stale, jest ofertą tymczasową obłożoną licznymi obawarowaniami - radzę poczytać
Ale do rzeczy
Jeden z punktów mówi:
forBET podwyższy wygrane o 12%
Czyli najpierw odejmuje 12% od stawki jak STS czy Fortuna, a później dopiero dolicza do wygranej
Mam 100 zl, odejmują mi 12 zł, więc moja stawka to 88 zł
Wygrywam po kursie 2,00 i wychodzi 176 zł
Buk podwyższa wygraną o 12% więc wychodzi197,12 zł a nie 200 złotych gdyby podatku nie było.
Mniejszy, bo mniejszy, ale on nadal jest
Na emaile nie odpowiadają wcale jeśli ktoś nie ma u nich konta
Ja kilka razy pytalem i ani razu nie dostałem odpowiedzi, a przeszukałem całą skrzynkę łącznie ze spamem