skalus
Użytkownik
przed chwilą sprawdzałem u mnie wszystko działa i wyświetla całą stronę - korzystam z chromeNie wczytuje mi się do końca strona tego bukmachera mobilnie. Ktoś ma podobnie czy to u mnie problem?
przed chwilą sprawdzałem u mnie wszystko działa i wyświetla całą stronę - korzystam z chromeNie wczytuje mi się do końca strona tego bukmachera mobilnie. Ktoś ma podobnie czy to u mnie problem?
Jak dla mnie jest to bardzo cenna informacja i wiele mi mówi o tym bukmacherze. Dzięki za informację. Pzdr : )EDIT ????
Duże pieniądze ciężko u nich wygrać grając wysokimi stawkami. Po ok miesiąca gry mam już u nich limit na wszystko 250zł -zakłady live również- na początku grałem ok 1 tys.- 2 tys. < na te stawki przypadało dziennie kilka kuponów>.... Jeśli ktoś jest u nich na plusie i mu dobrze idzie niestety czeka go przykra niespodzianka limity , limity i jeszcze raz limity na wszystko.... pisanie meili itd nic nie daje - nie zwiększą już limitów dla mnie .... ????
Sprawdź dokładniej, bo w ofercie są zarówno zakłady na przedziały oraz under/over żółtych kartek.lubie grac zółte kartki wiec proponowałbym aby zrobili under/over a nie przedziały.
niestety KAŻDEGO to czeka kto zamierza grać małe kursy za wysokie stawki i jest na plusie u nich ... kto wpłaca pieniądze i ma taki plan to ma ok 1 miesiąca gry u nich później limity i nie ma zmiłuj się...Jak dla mnie jest to bardzo cenna informacja i wiele mi mówi o tym bukmacherze. Dzięki za informację. Pzdr : )