>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FONBET

C 151

colo777

Użytkownik
Fonbet wystartował z miedzynarodowa domeną, zaczeli przyjmować graczy z Polski.
fonbet com
ktoś już testował?

K 748

kamko53

Użytkownik
nie rejestrujcie sie tam, chyba ze macie niemeicki numer telefonu, zlodzieje pozwlaja otworzyc konto, ale potem ( tu cytat )

Yes, on the site there are many countries. But registration is available only with German phone number.

slomiany400 172,9K

slomiany400

Użytkownik
nie rejestrujcie sie tam, chyba ze macie niemeicki numer telefonu, zlodzieje pozwlaja otworzyc konto, ale potem ( tu cytat )

Yes, on the site there are many countries. But registration is available only with German phone number.
This website is not available in your country

taki komunikat jak wchodzisz z niemieckiego ip

K 748

kamko53

Użytkownik
ja sie zarejesteowalem z polskiego ip, wplacilem jakies grosze za pomoca kryptowalut, pogralem jeden testowy zaklad i chcialem wyplacic. Wymagana byla weryfikajca numeru, ale miła pani na czacie powiedzial, ze tylko niemiecki numer . Paranoja, bo polska jest normalnie na liscie numerow.
A tu drugi cytat z tej samej rozmwy :)

"You can register and play, but cannot withdrawal your funds"

Ostatnia edycja:
B 34,3K

bunio

Użytkownik
Przynajmniej szczerze, a nie tam , ze jak wyslesz wszystkie swoje dokumenty , ktore Ci wymyslimy do wyslania to wtedy Cie bardziej wk..., a i tak nie wyplacimy.

A 51,2K

ar0nek

Użytkownik
Ja gram od tygodnia. Sporo bonusów wypłaty w minutę na kartę. Limitu jeszcze nie złapałem. Wygląda to na razie dobrze
Maja skrilla ? i czy wplaty skrillem upoważniają do odebrania bonusow? bo różnie z tym bywa

edit: ok doczytałem że po obrocie bonusem 5x 3ako 1.40min kazdy typ można wypłacić max wartość bonusa:) uwielbiam takie zasady:)
ktoś chociaż może powiedzieć co z depozytem? Czy mozna wyplacic po jednokrotnym obrocie i grac za bonus? Czy środki są połączone? w regulaminie nic nie znalazłem

Ostatnia edycja:
T 454

typnet1

Użytkownik
Mnie bonusy nie interesują, już nie te czasy, może 20 lat temu na bwin jak bylo mozna obracac po 1.01 to moze i to mialo czasami sens :D

Weryfikacja ok?
Skrill widze nie mają ,krypto lub karty wpłaty.

Otrzymane punkty reputacji: +183
H 1,6K

Hilczerson

Użytkownik
Maja skrilla ? i czy wplaty skrillem upoważniają do odebrania bonusow? bo różnie z tym bywa

edit: ok doczytałem że po obrocie bonusem 5x 3ako 1.40min kazdy typ można wypłacić max wartość bonusa:) uwielbiam takie zasady:)
ktoś chociaż może powiedzieć co z depozytem? Czy mozna wyplacic po jednokrotnym obrocie i grac za bonus? Czy środki są połączone? w regulaminie nic nie znalazłem
Środki główne i środki bonusowe są oddzielne

piotrex007 310,7K

piotrex007

Użytkownik

Zdaje się, że ten bonus działa na takiej zasadzie, jak bonusy za depozyt przez skrilla na 888starz albo 100% bonus od depozytu w czwartki. Chodzi o zasady obrotu i fakt, że maksymalnie wypłacisz wartość bonusu. Ja tam zawsze robię tak - mam bonus np. 300zł, gram all in z konta bonusowego po kursie 5. Wejdzie, to mam 1/5 obrotu i na koncie 1500. Gram cokolwiek, bo nieważne, czy wejdzie, czy nie, za 1200zł i robi mi się obrót i 300zł przechodzi na konto główne. Inaczej się bawić w to nie ma, bo jeszcze zbyt dobrze Ci pójdzie i nagle z 4 tysięcy Ci zabiorą 3,5 np. bo nadwyżka :D

Do góry Bottom