This website is not available in your countrynie rejestrujcie sie tam, chyba ze macie niemeicki numer telefonu, zlodzieje pozwlaja otworzyc konto, ale potem ( tu cytat )
Yes, on the site there are many countries. But registration is available only with German phone number.
XDDDDDDDDDDDDD HIT"You can register and play, but cannot withdrawal your funds"
Maja skrilla ? i czy wplaty skrillem upoważniają do odebrania bonusow? bo różnie z tym bywaJa gram od tygodnia. Sporo bonusów wypłaty w minutę na kartę. Limitu jeszcze nie złapałem. Wygląda to na razie dobrze
Środki główne i środki bonusowe są oddzielneMaja skrilla ? i czy wplaty skrillem upoważniają do odebrania bonusow? bo różnie z tym bywa
edit: ok doczytałem że po obrocie bonusem 5x 3ako 1.40min kazdy typ można wypłacić max wartość bonusauwielbiam takie zasady
ktoś chociaż może powiedzieć co z depozytem? Czy mozna wyplacic po jednokrotnym obrocie i grac za bonus? Czy środki są połączone? w regulaminie nic nie znalazłem
Zdaje się, że ten bonus działa na takiej zasadzie, jak bonusy za depozyt przez skrilla na 888starz albo 100% bonus od depozytu w czwartki. Chodzi o zasady obrotu i fakt, że maksymalnie wypłacisz wartość bonusu. Ja tam zawsze robię tak - mam bonus np. 300zł, gram all in z konta bonusowego po kursie 5. Wejdzie, to mam 1/5 obrotu i na koncie 1500. Gram cokolwiek, bo nieważne, czy wejdzie, czy nie, za 1200zł i robi mi się obrót i 300zł przechodzi na konto główne. Inaczej się bawić w to nie ma, bo jeszcze zbyt dobrze Ci pójdzie i nagle z 4 tysięcy Ci zabiorą 3,5 np. bo nadwyżkaMaja skrilla ? i czy wplaty skrillem upoważniają do odebrania bonusow? bo różnie z tym bywa
edit: ok doczytałem że po obrocie bonusem 5x 3ako 1.40min kazdy typ można wypłacić max wartość bonusauwielbiam takie zasady
ktoś chociaż może powiedzieć co z depozytem? Czy mozna wyplacic po jednokrotnym obrocie i grac za bonus? Czy środki są połączone? w regulaminie nic nie znalazłem
Ja gralem jakieś pipidowy to za mocno nie było opcji pogracJa gram od tygodnia. Sporo bonusów wypłaty w minutę na kartę. Limitu jeszcze nie złapałem. Wygląda to na razie dobrze