robson-united
Użytkownik
Jak można wygrac mecz przez własną głupotę ?Kubańczycy wczorajsze spotkanie wygrali przynajmniej według mnie przez przez własną głupotę. Nie grali na takim poziomie co w fazie zasadniczej. Kubańczycy mają przestoje w swojej grze także miało to miejsce we wczorajszym spotkaniu. Ponadto grają 3 dzień z rzędu więc także zmęczenie da im się we znaki.Chociaż są to młodzi zawodnicy śmiem twierdzić, że już nie będą tak wypoczeci jak chociażby we spotkaniu z Włochami. Patrząc na to to zdecydowanie więcej argumentów doszukuję sie w reprezentacji Brazylii i to ich widzę w roli zwycięzców tego spotkania
Typ Brazylia
Nie żebym się czepiał, ale zaciekawiło mnie to zdanie akurat.
Co do dzisiejszych spotkań to we wspomnianym szlagierze Kuba - Brazylia liczę na dobrą grę Kubańczyków i że się zbiorą w sobie i pokażą na co naprawde ich stac a stac ich na wiele. Obecna Brazylia ma właśnie mało argumentów. Pokazuje to tegoroczna LŚ. Ogromne problemy z Holendrami, Argentyną, Serbią i Bułgarią. Może i większośc z tych spotkań wygrali, ale ileż może im to szczęście dopisywac? Wielokrotnie pisałem że obecna Brazylia jest jakaś taka nie swoja. Dziwnie to brzmi w kontekście kiedy nadal wygrywają swoje mecze.
Liczę, że Kuba ich pokona bo potencjał indywidualny mają lepszy od Canarinhos. Ok dziwnie to brzmi bo nic znaczącego nie wygrali w swojej karierze. Mecz typersko odpuszcze sobie bo i tak powinna byc siatkarska uczta i emocji co nie miara
-----------------
Co do drugiego meczu to moim faworytem jak i wielu jest Rosja. Zdziwie się jeżeli nie wygrają. Nie ma co pisac tutaj poematów na ten temat.
Gram na Rosje, chociaż kurs marny,ale do dubla mi pasuje w sam raz
Rosja @ 1,35 bah 3:0