Poza tym z przestrzeni całego sezonu to Nicki zasługuje na tytuł, ma sezon "konia" i tyle co pokazują ligi i
GP.
Jak wygra tytuł, to będzie oznaczało, że na niego zasługiwał, a jak nie wygra, to znaczy, że nie zasługiwał i tyle w temacie. A poza tym skoro tak on zasługuje na ten tytuł, to dlaczego ma 2pkt straty przed ostatnim turniejem do Holdera?...
Co do Holdera szanuje chłopaka, ale na razie do profesjonalizmu to mu jeszcze trochę brakuje, rzekłbym, że musi "Wagon soli"cjeszcze zjeść
Ja bym chciał się Ciebie zapytać, czym ten brak profesjonalizmu się cechuje w tym wypadku? Może tym, że był liderem Apatora w tym sezonie ligowym? A może tym, że był liderem Piraterny, z którą zdobył wicemistrzostwo Szwecji? A może pewny awans do finału z Poole Pirates? Chociaż pewnie Tobie chodzi o to, że prowadzi przed ostatnim turniejem w
GP... Naprawdę napisać o człowieku, który ma szansę na mistrzostwo świata, że brakuje mu profesjonalizmu, to jest kpina i to wielka.
Nie mówię, że Nicki nie wygra mistrzostwa ale po prostu jak ktoś piszę na temat Holdera, że mu profesjonalizmu brakuje, to aż mi się coś robi.
Ch.Holder-J.Crump-1,40
N. Pedersen-G. Hancock 1,55
Milenium
Holder i Pedersen wiedzą o co jadą w
GP Obaj zrobią wszytko by wygrać bo nic innego nie daje im pewności na zwycięstwo ja robię sobie połączenie tych 2 zakładów gdyby było można było łączyć oba zagrałbym przeciw G. Hancock gość w ostatnio nie zachwyca, a to co pokazał w Cz-wie 30 września to zupełnie jak by się cofał
Oto wyniki z 30 września z turnieju w Cz-wie niby to taki turniej o pietruszkę ale wskazuje na to, że Pedersen na pewno jest w formie. Emil słabo bo w 1 biegu poleciał taśmę, a potem upadek myślą ze też go stać na 4. No i dochodziły słuchy, że może Emil trawi do Cz-wy ale nie wiem jak tam rozmowy w temacie
Mówić o formie zawodnika, po jednym nic nie znaczącym turnieju?... No no ciekawie ale bez sensu. Przecież to był zwykły turniej towarzyski, w którym chodziło tylko i wyłącznie o odjechanie go i tyle. Ten brak formy Hancocka, to gdzie widzisz? Lider Unii Tarnów, lider Piraterny Motala oraz trzecie miejsce w
GP, to jest dla Ciebie słabo?...
To tyle ode mnie jeśli chodzi o sprostowanie tego co tu zostało napisane. Dziwnym trafem mamy już 2 strony na ostatnie
GP, a w poprzednich ciężko było nawet do tego dojść, a tutaj mamy sobotni poranek...
Jeśli o mnie chodzi, to zgadzam się typem Dawida400 na Toninho. Uważam, że Brazylijczyk dzisiaj powinien daleko zajść, bo tor jest idealny dla niego ale uważam również, że Andersen powinien tutaj cokolwiek powalczyć, bo ostatnio wiedzie mu się nie najgorzej. Również zgadzam się z typem Raduli na Vaculika, na którego mamy ogromne handi i warto z tego skorzystać.
Antonio Lindbaeck-Andreas Jonsson 1 @ 1,85 Milenium
Antonio Lindbaeck TOP8 @ 1,80 Milenium
Jak dla mnie bardzo fajny bet na Czarnego. Toninho w mega formie i kosi wszystkich jak leci. Dzisiaj powinien latać na MA, bo tor jest dobry dla niego, a przy tej dyspozycji, to naprawdę fajne ściganie z jego strony liczę. Jedzie na luzie więc to mu tylko pomoże. W parze z AJ jest faworytem, bo AJ jest w słabej formie teraz i myślę, że dzisiaj może mieć spore problemy z wejściem do 1/2 finału. Co prawda pola AJ ma dobre ale akurat aż tak tutaj w Toruniu tutaj one nie odgrywają roli, bo głównie liczy się trasa więc powinien Toninho sobie dać radę. Do tego fajny bet na awans do 1/2, który uważam za naprawdę dobry, gdyż nie widzę by on mógł nie wystąpić w najważniejszych biegach.