co to za typ ? na to że nie bedzie w ogóle czerwonej kartki było z 1,2. Betsson ewedentnie sie kopną i takie coś policzy jako zwrot, za podawanie tego do zabawy :zoltakartka:#3
Belgia - Cypr : Czerwona kartka - Christian Benteke @ Nie @ 1,67 Betsson
(Zawodnik musi zacząc mecz aby zakłady były ważne.)
lol jak to w czym problem ? Przecież nikt takiego zakładu by nie oferował, jest to oczywisty bład buka których codziennie kilka na betssonie i licza to chyba jako zwroty. Świadome podawanie tego jeszcze do zabawy zeby podbić staty jest jak najbardziej nie fairWystawił taką ofertę więc podałem taki typ. W czym problem?
Gdzie sie nie trzymałem regulaminu? kilka razy nie zdążyłem podać podać typów wszystko potem rozliczałem ????Proszę Cie wyluzuj Nie fair? Nie fair jest to, że od początku zabawy nie trzymałeś się regulaminu, ale większość przymykała na to oko.
Jeżeli tak Cię to boli to uznajmy, że tego typu nie było i podam zastępczy. Pasuje?
to jest powtórzenie mojego typu.
Nie wiem z kim rywalizowałeś i co było wcześniej. 0-0 to jest wynik remisowy, typ na sam remis to pokrywa. Może byc 1-1, 2-2 ale chodzi o to ze typ w takiej kombinacji to jest typ powielony i nie daje możliwości przegranej, tzn nie da sie abyś przegrał a ja wygrał bo wynik sie nakłada. Tak samo jakbym podał o3,5 a Ty potem o2,5 nie ma możliwości żebyś przegrał a ja wygrał.Grałem tak wcześniej i nikt problemu z tym nie miał. Poza tym Under 0.5 a remis do przerwy (gdzie może być np 1:1) to nie jest powtórzenie. Typ zgodny z regulaminem (a gramy na podstawie tego z typów dnia) więc żadnego oszustwa tu nie ma.